Millest sai alguse Teie \"vanaraua\" huvi

tamar99 Kirjutas:Njaa algas sellest kui Põlva turul oli müüa jubekehvasti värvitud võrr 500.- kr eest... Sai see äraostetud ja isaaitas kah sättida ja siis ostsin teise võrri, Delta, Mini. Muidugi vahepeal oli ka veel minu lemmikuks isa vaz2102 mis seisis vanaemapool ja mida ma koguaeg pesin ja puhastasin ja isegi üekorra sõitsin aga to oli ikka paras saan kere nii mäda et vanaisa panijalgadealla vineeri et läbi ei kukuks jalad Smile ...
Ja siis suurem autovaimustus algas sellest kui mul oli kogutud 1000.-kr. ja tahtsin osta töötavat mopeedi aga ei saand vaid ostsin ülekatusekäinud kopika (olin 11aastane) millega sõitsin mingiaja ja siis mahamüüsin ja ostsin teisekopika (olin 12aastane) ning müüsin jällegi maha ja ostsin kolmanda kopika mis alles praegugi (olin 13aastane) ahjaa vahele jäi muhk mille ostsin siis kui olin 13 ning siis almamosse...
Kaherattalistest oli mul lemmik minimopp kuni isa ajas minski välja (va. 1992 välimuselt nagu uus mootoril on pooled uued jupid jne) et sõida mina alguses võtsin vaikselt essa käiguga kuid nüüd on minuarvates parim ikka minu minsk dnepriga olen kah sõitnud ja izziga kah isa dnepril meeldib korvis istuda see on päris huvitav tunne...

Muidugi on kõigele sellele hullusti kaasaaidanud isa kes ei ole vastu sellele vaid on ise hull venetsiklitefänn . . .
Praegu loodan et saan kunagi omale vanaisa vaz2106 mis on 18a. vana ja on 80% originanaal värviall ja mille vanaisa ostis kui auto oli 2 aastat vana ja auto on pool oma elust garaaziz seisnud iluliistuni õliga koos...

Väga huvitavad kokku- ja lahku kirjutamise võtted sul... Ja kirjavahemärgid sulle ka eriti ei meeldi vist....

Sorry, et OT, aga ma lihtsalt pidin selle välja ütlema. Rolleyes
Vasta

Sõnumeid selles teemas
Millest sai alguse Teie \"vanaraua\" huvi - Autor: Martti - 03-11-2004, 22:57 PM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne