Inimesed on ennast lolliks joonud

Kallis auto on ju hea auto!!! Mul üks sõber müütas kunagi oma pruugitud saani 5000 krooniga, ostjaid ei olnud. Aga hiljem 20.000 krooniga osteti ära sest kõrgemas hinnaklassis oli sel hetkel nõudlus suurem. Sellistest suhtumistest teavad ilmselt nii mõnedki kaubandustöötajad pajatada. Seda nimetatakse hinnakujunduspoliitikaks. Paraku puudub sellel Volga müüjal kokkulepe teiste müüjatega. Mina olen nõus kampa astuma ja küsin oma Volga eest siin pool miljonit, sest mul on pisut paremas korras auto.
Samuti võiks küsida, miks on Mersu kallim kui eelpool erutust tekitanud Daewoo. Kasutatud materjalide kogused on ju enamvähem samad ja tootmiskuludki ei peaks palju erinema. Lihtsalt PR-mehed on ühel juhul ajast aega vägevamad olnud. Volgal on paraku ainult üks PR-mees, seegi elab Võrus ja ei tea tuntud tõde, et kolmandiku võrra hinda langetades ei jää kaubast usaldusväärset muljet.

Iga kaup, mida müüakse vajab müügitööd. Aasia autodest niipalju, et Daewoosse mina küll ei istu aga tugeva mainekujunduse tulemusena ei kipu mina sinist värvi ja kollaste kleepsudega Subaruga küll võidu ajama. Ja seda kõike pelgalt kujundatud mulje alusel!!!

Tõnu Piibur
5116265
Vasta

Sõnumeid selles teemas
Inimesed on ennast lolliks joonud - Autor: PlyVal64 - 08-11-2004, 18:08 PM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 5 külali(st)ne