16-11-2004, 22:27 PM
Koolis olles kätt uurides tuli meelde et see polnud antud kohas ainus õnnetus. Põhimõtteliselt samas situatsioonis lasi mu sugulane ka mul saega üle käe ja üle sama koha! Õnneks ei olnud tegemist sama aega ja võttis ka rohkem pinna pealselt, Hetkel see esimene arm ja sellel on risti peal teine. Pärast muidugi ta väitis et nüüd oleme tasa, kuna olin just eelmisel päeval talle haamriga täiejõuga näpupeale löönud( \"maja\" ehk onni ehitamise käigus ta hakkas näitama kuhu oleks vaja lüüa aga ma olin juba samal hetkel sinna löömas).
Maal ühe projekstiga tegeledes oli vaja rauasaagi ja võtsin selle kaasa kodust. Terve tee oli mul jopel põuetaskus ja kui välja võtsin siis libises käest lahti ja tõmbasin pöidlast järgmise sõrme lõhki. Ärge kunagi kandke rauasaagi põuetaskus!
Maal ühe projekstiga tegeledes oli vaja rauasaagi ja võtsin selle kaasa kodust. Terve tee oli mul jopel põuetaskus ja kui välja võtsin siis libises käest lahti ja tõmbasin pöidlast järgmise sõrme lõhki. Ärge kunagi kandke rauasaagi põuetaskus!