24-11-2004, 21:26 PM
Võibolla kunagi SLÄNGIGA nimetati mõnda izhi ka planeta spordiks ...aga seda SLÄNGIGA.
Jäta meelde terveks eluks ajaks ....pl sport\'i on kaks ...nu okei kolm erinevat versiooni. Izh planeta sport (tavaline ) , izh sport krossi varjant ja izh pl sport enduro mis on samasugune nagu krossi oma kuid tuledega
Mootorid on neil põhimõtteliselt välimiselt yhesugused. Aint mõned peensustes väiksed erinevused .
See pilt mida sa näitad ei ole pl sport !!!
See on midagi muud =P
Sellest ma kahjuks ei oska mitte midagi rääkida kuna olen aint pl spordi huviline ja tean aint sellest midagi natuke =P
PS : see izh 350 57k on nyyd veits OT
=P
Vanema tyybi mootor ..ehk siis naised saunas pobisesid ...on samasugune nagu praegune pl sport mootor aga kett jooksis vasakult =P
Mul isegi on yks pilt olemas sellest \'\'pl spordist\'\'
Jäta meelde terveks eluks ajaks ....pl sport\'i on kaks ...nu okei kolm erinevat versiooni. Izh planeta sport (tavaline ) , izh sport krossi varjant ja izh pl sport enduro mis on samasugune nagu krossi oma kuid tuledega

See pilt mida sa näitad ei ole pl sport !!!
See on midagi muud =P
Sellest ma kahjuks ei oska mitte midagi rääkida kuna olen aint pl spordi huviline ja tean aint sellest midagi natuke =P
PS : see izh 350 57k on nyyd veits OT

Vanema tyybi mootor ..ehk siis naised saunas pobisesid ...on samasugune nagu praegune pl sport mootor aga kett jooksis vasakult =P
Mul isegi on yks pilt olemas sellest \'\'pl spordist\'\'
tsiklivend Kirjutas:Nii Planeta Spordi eksperdid aidake hädast välja, mis pill see siis on??Kas see on siis Izh 350 \"57-K\" motocross/enduro version of the late \'50s??
Sellel lehel on sellest natuke juttu http://www.autosoviet.altervista.org/main-english.htm
Pilt kah http://www.autosoviet.altervista.org/main-english.htm
See tsikkel mida ma vaatamas käisin oli taolise mootori,leegitorude ja summutitega ja tagaporilaud tundus ka selline!!Kahju et sellel lehel rohkem pilte sellest ei ole siis saaks aru kas on see mootor.!!Aga raam küll selline ei tundund olevat ikka kõrgem, ja olen vaadanud planeta spordi krossika raame siis raam tundub olevat selle oma!!
Ühesõnaga planeta mootor ei ole selline??, olen kuulnud midagi planeta spordi vanemate tüübi mootoritest, või panen väga mööda??