Mazda 626

Omal on olnud 3 couped. Üks 2,2i a 88 ja kaks 2,0i 66kw mõlemad 89a omad. Coupe on hea auto hätta temaga ei jää. Maastikul ja lumes roomab korralike kummidega nagu loom ja maanteelgi teistele jalgu ei jää. Juhi koht on suht mugav , liiguta rooli ülesse ja alla vastavalt oma tahtele ja muidugi mugav iste , säti kuidas tahad. Istme juures pead vaatama ,et ta oleks terve kuna kipub ära väsima tänu oma kruttimis võimalustele. Häiris maki asetus (liiga all). Auto juhitavus tänu võimule on hea aga talvel ja kruusal tasuks persega ettevaatlik olla kipub alt ära minema. Tuledest kipuvad lähi omad nõrgad olema aga kaug tuled on väga head. Kõige magusamad kohad kuhu rooste kipub ronima on tagumised tiiva servad ja pagassi külgmised põsed(ühes käib tung). Kui omale autot otsisin võis enamusel sealt asfalti näha. Soojendus on hea ja talvel on autos soe aga niiske ilmaga kipuvad külgmised aknad uduseks jääma. Niiskete ilmadega ära imesta kui tagumine pagassi luuk on märg (kondents). Bena kulu on samuti normaalne. Mootoriga minu autodel mingeid probleeme ei olnud . Üks auto seisis talvel üle nädala õues suure külmaga lume all kui ise Soomes olin. Sealt tulles mõtlesin ,et kuda krt ma ta nüüd käima saan aga kaevasin lume alt ta välja keerasin võtit ja tööle ta hakkaski. Ühe sõnaga mazda coupe on hea auto. Ja kuradi hea näeb korraliku veljega välja kah .
Vasta

Sõnumeid selles teemas
Mazda 626 - Autor: siil77 - 08-12-2004, 18:01 PM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne