Teema on suletud

kel huvi mu romula vastu

ning siis mitte nii vana kooli monza,ehk 84 aasta siledama kapotiga ja ümarama ninaga monza.auto on valge pärla,kuid ilmselt kehvasti tehtud.karbinurgad tahavad teha,kogu esiots tahab iluravi kuna on olnud poisikeste käes vist ja on tihti hanges või põllul olnud.tiivad on tsipa nurgad muljutud ja stange on hetkel vale ees( noh kui võimalik siis otsin õige kah ette)lansekad on keevitaud ,kuid ühe tule prilliosa vajaks täies tykis ära vahetamist.uste alaääred on roostes,kuid vist saaks teha.autol on kompuuter,el katuseluuk,el peeglid(ei tööta)automaatkast ja lahja mootor 2,0e.kaasa annaks 3,0 silla kui keegi tahab teda ümberteha.see on lihtne.on olemas ka mootor 3,0 mootor koos 5 kastiga kui huvi on,kuid see eraldi hinna eest üldiselt on mul igasugu nodi ja sodi sitax seoses kolmeste mootorite ja asjadega.autol on sisu tumesinine samet ja ilus,kahjuks on esistmed mingi jaapanlase päritolu.kuid on olemas ka tumesinised senator cd istmed el soojendusega.kuid mis kõigehalvem siis esiklaas on puru ja see plekib 2715eeki.mujalt saada pole.
mis puudutab hindasid siis seda leiab k börsist.siin pole ju vastav leht.ning alati annab hindu millegi võrra tingida,lihtsam on kohale tulla ja oma silmaga üle vaadata kui siin spekuleerima hakata.minu nr53900300 uuel aastal...
Teema on suletud

Sõnumeid selles teemas
kel huvi mu romula vastu - Autor: ryblikw114 - 30-12-2004, 15:51 PM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne