autod väljas vihmas ja tuules,lumes???

mõte oleks mõstlike inimeste( kes ei karda tööd) teha mõni neist \"lautadest\"varguskindlaks ja normaalseks vanaauto varjupaigaks.Winksest tihtilugu on nii et kohtan erinevate projektide omanike kel üks ja sama mure,pole kus hoida oma ühte kahte--25 projektion ka sellist inimest nähtud kel 20 autot pooleli(juhtub,kuid asjalik vend)vaja ülejäänud ju kuhugi ära peita tattninade eest ja katuse alla et aeg oma tööd vähe aeglasemalt teeks.mul omal hea tutvus luunja kandis ja seal mitu hoonet mida annaks kohandada kuid minule ja paarile sõbrale käib hiigelhoone üle jõu.oleks vaja nagu luua seltskond ikka kuni 15-20 inimest ja siis edasi tegutseda.ma usun et kellegil pole midagi hoiustamis pinna vastu mis oleks odav.ja pealeselle on siiski vanaautohuvilistes kõigis sarnane viirus sees mis neid liidab.ma näitex vaatan kahjuga kuidas ühel mehel väljas zim roostetab,teisel mossed,kolmandal wanderer.kahju on.vaja oleks teha tartumaa vanatehnika aitSmile
ehk äkki siis TVV klubi?kevad tuleb ja suvi ees.miks mitte töötada ühise eesmärgi nimel.
Vasta

Sõnumeid selles teemas
autod väljas vihmas ja tuules,lumes??? - Autor: ryblikw114 - 31-12-2004, 12:45 PM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne