Eriline Moskvich 412 ???

Piibur Kirjutas:
ka:rel Kirjutas:see tõstaks tunduvalt selle KB- s müügil oleva ristsugutise väärtust.

Elupõlise ja juba mitmenda Mosse omanikuna pean tõdema, et selle auto väärtust ei ole võimalik mitte millegagi tõsta. Ei rahalist ega vaimset väärtust. Oma hinges ma võin ma arvata, et olen hea auto omanik aga turusituatsiooni arvestades see nii paraku ei ole. Oma esimese 1971. aasta IZ 412 \"putitamiseks\" kulutasin umbes 25 tuhat krooni, mis ei tähenda, et selle auto hind oleks sada kroonigi tõusnud. Tegelikult võin ma oma mure ka enda teada hoida ja sellega hauda minna, nimelt ei suuda ma maailma muuta.
Aga selle imeliku nina kohta julgen kinnitada, et ühed minu tuttavad soetasid kunagi tehasest tumesinise IZ Kombi ninaga sedaani. Ja hetkel oman 1977.aastal eksporti läinud kastikat millel on just eespool kirjeldatud Moskva tehase kandiliste tuledega nina aga iluvõre on Iževski tehase oma.

Pildil olev isend on siiski vist isetehtud variant, või vähemalt on seal miskit sassi aetud.
Hr Taruvaras on minu tagasihoidliku arvamuse järgi üle pika aja mingi asjaliku jutu mossede kohta kirjutanud.Sõbrad,soovitan lugeda ja veelkord lugeda.Aga vene keel tuleb ka mõnikord asjale kasuks.
Tervitades,Flanagan
Vasta

Sõnumeid selles teemas
Eriline Moskvich 412 ??? - Autor: Regardman - 04-01-2005, 16:45 PM
RE: Eriline Moskvich 412 ??? - Autor: krister - 25-10-2005, 08:58 AM
RE:  Eriline Moskvich 412 ??? - Autor: valdo - 25-10-2005, 10:51 AM
RE: Eriline Moskvich 412 ??? - Autor: partnermosse - 06-11-2005, 20:21 PM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 5 külali(st)ne