19-01-2005, 19:10 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 19-01-2005, 19:16 PM ja muutjaks oli usku.)
tõstaks teema jälle üles...
teet, kuhu sa lõpuks oma jooksu maha panid?
mul on nüüd 2 jooksu üle... talvekumme ning suvekumme.
tahaks sellist rohelist eluviisi propageerida ning mitte olmeprügisse panna
huvitav mida rehvitöökojad nendega teevad - mul talvekad velgedel - viiks kuhugi ja laseks uued kummid peale panna ning jätan vanad kummid lihtsalt neile sinna vedelema.
P.S mul ka ajast ja arust ilma edasimüüjata rehvid
P.S.2 kui keegi tahab, siis talvekummidel on mustrit üle sentimeetri ja naelad ka enamik alles, kuid kiirusel üle 70 raputavad nii meeletult, et ei saa autos olla. ehk siis linnasõitudeks sobivad hästi. kummid aastast 1995, 165/70 R13 ning ma annaks need sümboolse hinnaga ära (asuvad tartus)
sümboolne hind ==> mul kodus on ca 90 õllepudelit, kes kumme tahab saab need pudelid ka kaasa ning mulle maksab 100 eek
teet, kuhu sa lõpuks oma jooksu maha panid?
mul on nüüd 2 jooksu üle... talvekumme ning suvekumme.
tahaks sellist rohelist eluviisi propageerida ning mitte olmeprügisse panna

huvitav mida rehvitöökojad nendega teevad - mul talvekad velgedel - viiks kuhugi ja laseks uued kummid peale panna ning jätan vanad kummid lihtsalt neile sinna vedelema.
P.S mul ka ajast ja arust ilma edasimüüjata rehvid
P.S.2 kui keegi tahab, siis talvekummidel on mustrit üle sentimeetri ja naelad ka enamik alles, kuid kiirusel üle 70 raputavad nii meeletult, et ei saa autos olla. ehk siis linnasõitudeks sobivad hästi. kummid aastast 1995, 165/70 R13 ning ma annaks need sümboolse hinnaga ära (asuvad tartus)
sümboolne hind ==> mul kodus on ca 90 õllepudelit, kes kumme tahab saab need pudelid ka kaasa ning mulle maksab 100 eek