26-01-2005, 13:58 PM
denis23 Kirjutas:P-sse mis on selle klubi mõte? Võib olla minul on veidi halb tunnetus praegu, kuid olgem ausad - automoto foorumi kaudu isegi kõige levinumad/lihtsamad Volga varuosad mulle hankida ei õnnestunud, v.a. päikesesirmid, mis on ilmselt õnnejuhus. Enamus ostukuulutustest jääb vastamata. Sama on volga.ee foorumiga. Krt, lihtsam on vajaliku asja auto.ru retro foorumis saada \"õlle\"eest ning poolaastat oodata kuni keegi moskvast tallinna sõidab, või kurtna laata oodata. Kusjuures, olen täitsa kindel et asi mitte selles, et varuosi pole, vaid inimeste iseloomus.
sellega, mina olen suhteliselt skeptiline...(((
Muidugi jääb enamus ostukuulutustest vastamata, sest AMF foorumis on inimesi liiga vähe, võibolla isegi tuhandetes kordades vähem kui auto.ru-s. Ma ka otsin mõnikord AMF-st juba mitu aastat mõnd ZIM juppi. No kui ei ole seda osa siis milles foorumlased \"süüdi\" on.
Pealegi, eestlane häbeneb asja realiseerida, see on talle stress, sest ta teab, et siis tuleks ka miskit hinda küsida. Hinda ta nimetada ei julge ja paremal juhul ütleb et mis ta ikka maksab või et hind ütle ise ja selles vaimus.
Nagu tähele oled pannud muutub \"lake veelgi lahjemaks\" sest kõikvõimalikke foorumeid sigineb aina juurde ja raske on neid päev-päevalt jälgida. Aga soovin kannatlikku meelt sellele vaatamata!
Huvitun GAZ 12 ZIM-i varuosadest ning selle sõidukiga seotud kirjandusest, dokumentidest ja mälestustest.