30-01-2005, 20:04 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 13-05-2006, 18:21 PM ja muutjaks oli 13piisab.)
- selle asjaga nüüd ühelpool - tulemuseks pea 1200 konto kustutamine. Edaspidi muutub kustutamine regulaarseks, väikese etteteatamisega.
- rõhutaksin veelkord, et kellel on mitu \"varjunime\", neil on minu poole pöördudes võimalik need liita.
- ka nimevahetusega saame hakkama, pole vajadust ega mõtet uut kontot tekitada!
- unustatud salasõna puhul võib mu poole mailitsi pöörduda (minu mail: teet kapsas gsi punkt ee, teet kapsas data punkt ee) ning uut koodi küsida. NB! Sellisel juhul saadan vastus-maili mailiaadressile, mis on kasutaja profiilis - niiet hoidkem oma kontaktid värsketena!
teet
- rõhutaksin veelkord, et kellel on mitu \"varjunime\", neil on minu poole pöördudes võimalik need liita.
- ka nimevahetusega saame hakkama, pole vajadust ega mõtet uut kontot tekitada!
- unustatud salasõna puhul võib mu poole mailitsi pöörduda (minu mail: teet kapsas gsi punkt ee, teet kapsas data punkt ee) ning uut koodi küsida. NB! Sellisel juhul saadan vastus-maili mailiaadressile, mis on kasutaja profiilis - niiet hoidkem oma kontaktid värsketena!
teet
Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"