M 403 E

Martti Kirjutas:Ma ei jaga eriti nii vanadest Mossedest küll midagi aga mulle tundub et su ostetud doonorauto on hoopis paremas korras kui projektauto? Oskad äkki midagi öelda kuidas doonori põhi välja nägi, kas läbi roostetanud või kõva plekiga veel?
Tegelikult käis ka mul endal peast läbi sama mõte, kuid:
Mõlema auto põhjad on samasugused, st suhteliselt ühes tükisWink, Väliselt võib tõesti tunduda, et masin paremas korras. Tegelikult on aga sirgeid plekke masina ümber suhteliselt vähe. Kuna aga selle aja mossel on põhimõtteliselt demonteeritav kõik välisplekid peale katuse ja tagumise põlle, siis polegi see nii oluline. Masinat on keevitatud siit ja sealt, lisaks on kojamehi ümber tehes rikutud seest poolt esiakna all olevat plekki ning keevitatud kinni kõrvalistuja kojamehe orig auk. Karbid on mõlemal läbi, mustal on nad lihtsalt praegu veel suhteliselt siledad. Originaalis on olnud mõlemad masinad valged sinise triibuga. Kõige selle tõttu ja lisaks veel arvestades, et ma pole doonorit registreerinud oma nimele (600 raha), otsustasingi tegeleda edasi senise projektiga jättes musta doonoriks.
Vasta

Sõnumeid selles teemas
M 403 E - Autor: sugraM - 17-01-2005, 13:18 PM
RE: M 403 E - Autor: sugraM - 06-01-2006, 17:36 PM
RE: M 403 E - Autor: flanagan - 06-01-2006, 23:48 PM
RE: M 403 E - Autor: sugraM - 09-01-2006, 16:07 PM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne