Lada ei lähe käima

Oi appi, ma ei lootnud nii põhjalikke vastuseid, suur aitäh kõigile. Ma ei teadnudki et ladal on sisse ehitatud bensiini pump. Aga asi ei paista vist selles olevat (sain just omanikult teada et ta on seda kõvasti pumbanud ja ilma tulemusteta).

Need kontakid on mulle uus asi, mis need on ja kus paiknevad, kas on lugu neist silindri ja küünlate juhtmetest? Vabandage väga...

See armatuurlaud on jah jama, ka suvel on see sama probleem olnud. Teinekord põlevad ja teinekord ei põle, enamasti ei põle. Ta on üpris halva iseloomuga auto. Selle probleemiga on isegi elektriku juures käidud ja ta ütles et juhtmed on sassis ja ta ei oska midagi teha!

Tsitaat:Muide - kas kaasajal lubade saamine ei eeldagi auto \"hingeelu\" kruvideni tundmist? Mina omal ajal sain küll GAZ-51 mootoreid ja kõike muud ikka nõrkemiseni näppida... nii mahakantud autodelt pärinevate õppevahendite kui ka sõitva (ja vahel laguneva) õppeauto enda detailide pealt Smile

Mitte midagi, õppisin Nissan Almeraga ja kapoti alla sai vaadatud ainult esimene tund, mis on minu teadmine auto mootorist. Muidugi teoorias sain ka paar asja teada, seal natuke põhjalikumalt... Aga lõppude lõpuks loeb praktika!
Vasta

Sõnumeid selles teemas
Lada ei lähe käima - Autor: Solenoid - 11-02-2005, 14:25 PM
RE: Lada ei lähe käima - Autor: noottaur - 12-12-2006, 20:11 PM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne