Autolehe ilusaimad?

Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

See edetabel seab väga tugeva kahtluse alla eestlase ilumeele, kinnitades samas väga arenenud huumorisoone olemasolu. Parimate kildude hulka kuuluvad näiteks 2001 aasta Civic, 2003 Avensis ja Golf V, minu isiklik lemmik on aga vaieldamatult Mazda Kuue teine koht (Big GrinBig GrinBig Grin). Pole mõtet pikemalt peatuda sellel, mida mina eelmainitud motoriseeritud plastmassist arvan, kuid ma saan seejuures väga hästi aru, et osadele inimestele need autod meeldivad. Mis aga ei taha hästi pea sisse ära mahtuda on asjaolu, et selliseid autosid massiliselt Maailma Kõigi Aegade Ilusaimate hulka arvatakse. Paistab et eelnimetatud mudelid on ainsad mille olumasolust hääletanud teadlikud on, kuidas muidu sai selline absurdne olukord kujuneda?
Üldiselt olid sellised tulemused üsna aimatavad, loomulikult on pea kõik autod tuttuued ja seega ju automaatselt kõige ilusamad.
Huvitav on ka näiteks Ford Sierra koledate nimekirjas. Ei ütleks, et selle auto disainil väga midagi häda oleks, pigem on inimestel silme ees pilt roostes ja lagunenud Sierrast mis kusagil aianurgas vedeleb. Ja selline hindamine pole minu meelest kuigi objektiivne.

Loodan et keegi nüüd ei solvu.

Rover 3500 - European Car of the Year 1977
Vasta

Sõnumeid selles teemas
Autolehe ilusaimad? - Autor: Mpower - 02-03-2005, 11:22 AM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne