02-03-2005, 23:34 PM
ints Kirjutas:Sellised avariid on muutunud Tallinn-Tartu mnt.täiesti TAVALISTEKS ja üldiselt on IME et neid seal NII VÄHE juhtub arvestades kuidas sõidetakse ... juhtidel on jäänud mulje et maanteed ei muutu mitte kunagi libedaks ja mööda võib sõita absoluutselt igal pool ja igal ajal kas keegi tuleb vastu või ei ...
Sinuga täiesti ühel meelel.
Mul ei ole midagi selle vastu, kui sirge peal veidi gaasi vajutada ning natuke suuremat kiirust arendada. Samas tuleb kurvides ning piiratud nähtavusega paikades olla vägagi ettevaatlik.
Mul on viimase paari aasta jooksul olnud Tartu maanteel vähemalt 10 juhust, kus ma olen minu p...s \"kinniistujale\" (ma ei kihuta astronoomiliste kiirustega) andnud vasaku suunaga ühe vilksuga märku, et ära mine mööda, kuna ees ei ole vastassuund üldse nähtav või on koguni näha vastutulev masin või pimedas selle tuledekuma. Aga kus sellest! Hoolimata minu märguandest ja vastutulevast autost on tuhisetud minust meeletu kiirusega mööda ning oma ratta saadud tagasi alles vastusõitja nina ees! Paar korda olen pidanud tegema üsna järsu pidurduse, et ülikiirustaja saaks kiiremini minu ette põigata ja ta vastutulijaga nurkapidi kokku ei põrkaks.
Muide - ka talvel sõidan ma Tartu maanteel väga harva alla 90 km/h (v.a. järsud kurvid).
Selliste hullude vastu ei aitaks politsei radar ka, sest asi ei ole seal kiirustes, vaid üliohtlikes manöövrites. Seda võimendab ülikurviline teeosa Koselt Mäoni, kus mõningate hullpeade närvid lihtsalt vastu ei pea. Aitaks vaid neljarajalise sirge tee tegemine kuni Mäoni, mis oleks praeguse liikluskoormuse juures tegelikult ülimalt õigustatud. Aga riik on miskipärast selle projekti Aruvalla mõisa kohal ära lõpetanud

Valdo
Eesti Jalgrattamuuseumi looja ja eestvedaja
Tutvustame jalgratta ajalugu Eesti vaates, väljas on üle 185 muuseumiväärtusega ratta
Asume Kesk-Eestis Väätsal Pikk 9, kuni 18. maini 2025 oleme avatud eelneval kokkuleppel