14-03-2005, 22:53 PM
Mikk15 Kirjutas:Martti sinust võiks ju täitsa kirjanik saadaEks vahest võib sõnu seada küll aga kahjuks pole alati aega selleks meeldivaks tegevuseks.
Kuid jah on endalgi teinekord sellist pulli karpaga juhtunud, et hakkab üle uputama. Iga kord on piisanud ühest korrast karpa lahtivõtmisest ja ujuki oma õigesse asendisse tagasipanemisest, et saaks jälle normaalselt edasi sõita.
Mentidega on vist tänapäeval juba igal pool probleeme. Endal maakohas Võrumaal Sarus küll veel Subarupoisid ei luura õnneks. ptüi...ptüi...ptüi
Igatahes mulle lihtsalt käis pinda see kui ma olin täitsa puhtad riided selga pannud ja mõttega olin ka juba jõudnud sinnamaani et nüüd sõidan ühe otsaga kohale aga võta näpust. Karburaator otsustas hoopis käkki keerata, algul ei hoolinud, mõtlesin et kui keeran kraani kinni ja siis uuesti lahti äkki enam ei uputa. Kui asi aga kordus siis tuli ikkagi käed bensiiniga määrida... ja selleks puhuks tuli juba osad riideesemd vahetada garaaziriiete vastu. Ja nii ma kaotasin aega ja kuna garaaz oin sama külm kui on õue temp. siis polnud just meeldiv karburaatori kallal jamada ja -10 kraadist bensiini näppudele voolata lasta... Kui see külm ja märg toiming tehtud ja karbuss kokkulapatud jälle oli taas tuju tõus. Igaks juhuks kraani rohkem kinni ei keeranud kuna enam mingisuguseid lekkeid ei olnud ja ei tahtnud et ujuk uuesti oma pesast väljub. Viskasin kiiresti garaaziriided seljast ja lippasin sauna, see oli veel eelmisest 10tunnisest saunapäevast mõnusalt soe, pesin käed ära ja selleks ajaks olin ise ka juba üles soojenenud. Lappasin kähku riided selga ja tuld...