16-03-2005, 09:09 AM
relakat karta küll pole mõtet, kui kahe käega kinni hoida, siis ei lenda ta kuhugi, tõsi küll kui mõne nurga taha jääb, siis kipub rapsima. Ja augu teeb ta ka ainult sinna, kus läbiv rooste on.
Drelliga on töötamisjõudlus väike -- teda on halb käes hoida ja ta lon pöörded väikesed. Mõni lihtsam väheroostes detail -- saab drelli ja odava harjaga hakkama, aga kui on suured pinnad ja palju roostet, siis igal juhul relakas ja korralik hari. Ja ega terasharjagagi alati väga roostes pinda puhtaks ei saa, tuleb ikka saaber ja metalliketas appi võtta.
Drelliga on töötamisjõudlus väike -- teda on halb käes hoida ja ta lon pöörded väikesed. Mõni lihtsam väheroostes detail -- saab drelli ja odava harjaga hakkama, aga kui on suured pinnad ja palju roostet, siis igal juhul relakas ja korralik hari. Ja ega terasharjagagi alati väga roostes pinda puhtaks ei saa, tuleb ikka saaber ja metalliketas appi võtta.
feliks85 Kirjutas:no ei tea.ma sain kahest porikast veerand tunniga jagu.ja noh ausaltöeldes kardan ma natuke relakat peale seda kui ta mul jalga lendas.ja pealegi relakas teeb nii suurt müra ka.ja kui töödeldav pind on roostes siis ma kipun arvama et see 150 kroonine terashari või vabalt mõne augu teha.ja olgem ausad.eriti vahet pole mis kujuga see terastraat on ja kus küljes ta on.ringi käib ta ühtemoodi.