Plastakna paigaldamine vanale (palk)majale ja palkmajadest üldiselt

Üritasin küll teistkordse postitamise kiusatusele vastu panna, aga ei suutnud.

Olen üürnikuna elanud kahes vanas majas. Esimene oli originaalsete puitakendega - ventilatioon oli tõesti võimas, esimeste külmade saabumisega tuli kahe väikse akna vahele suruda kotitäis poroloonriba ja rull kileteipi. Hoolimata abinõudest ei saanud ma seda nii tihedaks kunagi, et kõvemat tuult toas tunda ei oleks.

Praegu elan korralikult remonditud majas. Aknad on küll puust välimiste ja sisemiste osadega, aga karkass, klaas ja tööpõhimõte on moodsad. Ka kõige kõvemaid torme vaatad nagu telekast - sisse ei puhu midagi. Ventilatsiooniga pole küll ülemäära vaeva nähtud, aga vanade akendega ühilduvaks saab selle ühe käeliigutusega, nimelt on moodsatel akendel tuulutusrezhiim, mis jätab väikesed praod servadesse. Ööks väga mugav.

Millegipärast on siin foorumis viimasel ajal saanud moeasjaks oma maailmavaate ja elustiili ülistamine, tuues näiteid \"rumalatest lihtinimestest\", kes oma tegevusega kõik \"ära rikuvad\". Sorry, aga see, et mulle meeldib elada kuivas, soojas, wc ja Internetiga majas, ei ole nüüd küll kellegi asi kritiseerida. Nagu ei ole kellegi asi arvustada seda, et inimestele meeldib Mazda6 välimus. Ei ole siin foorumis keegi eksimatu maitsega või ainuõige maailmavaatega, elage nii nagu tahate, sõitke selliste autodega, nagu teile meeldib, aga teiste inimeste elu ja tegemised jätke rahule.

Ülaltoodu ei kehti loomulikult ajaloolise väärtusega hoonete puhul (Valdo poolt mainitud mõisad), samas selliste kaitseks on meie riigis Muisuskaitseamet.
Vasta

Sõnumeid selles teemas

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne