Plastakna paigaldamine vanale (palk)majale ja palkmajadest üldiselt

Martti Kirjutas:Mõte polnud mitte kritiseerida teiste elu ja tegemisi vaid selles et asi ei ole enam kena. Selle kohta võiks öelda et vana asja \"tuunimine\" plastikuga, või siis unicumi tuunimist spoilerite ja muu jamaga mida sinna külge kruvitakse. Millegi pärast läheb see hoopis rohkem korda?

Jah, ja minu mõte oli küsida, et kes on üldse pädev ütlema, mis on kena, mis mitte? See, et sinu majas on põrandal miinuskraadid tähendab siis seda, et see on kõigile teistele ka vastuvõetav?

Oma postituses arvustad sa pangalaene ja uusi maju, millel need arvamused põhinevad? Ma usun, et need \"nuf-nufi\" majad on väga soojad, mugavad ja igatpidi mõnusad eluasemed, erinevalt mingitest vanadest remontimata urgastest, kus päevad mööduvad puid tassides. Ma pole kordagi näinud mingeid niiskuseprobleeme üheski uues majas. Kui sulle need uued asjad ei meeldi, ei tähenda see seda, et kõik teised automaatselt idioodid on.

Mis puudutab \"unicume\" (milline sõnavärdjas), siis mina tuunin enda oma nagu jaksan. Niikaua kui ma ei hävita ajaloolise väärtusega vara (konkreetset mudelit on toodetud miljoneid), pole see küll kellegi asi, mida ma sellega teen.

Ela nii nagu tahad, keegi ei keela sul oma majale panna ükskõik kui hea \"ventilatsiooniga\" aknaid, aga võimalda sedasama ka teistele.
Vasta

Sõnumeid selles teemas

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne