18-03-2005, 22:00 PM
Nägin antud objekti nõmme keskuse kassimarketi ajakirjaletis. Sirvisin ja lugesin ülevaatlikult kohapeal, ei ostnud kuna ei pidanud vajalikuks. Minu isiklik arvamus asja kohta on, et tegu on järjekordse TM tüüpi ajakirjaformaadi klooniga, mis ei süvene korralikult ühtegi teemasse vaid kirjutab populaarteduslikult kõigest, mis võiks \"keskmist eestlast\" huvitada, et võita võimalikult suur üldrahvalik lugejaskond ja tiraaz. Samuti jättis minu jaoks soovida osade (originaal) piltide kvaliteet ja kogu layoudi tohutu hüplikus ja oma näo puudumine. Eks asi ole muidugi paljus ka selles, et eestis lihtsalt on nii väike spetsiifilise ajakirja turg, et lihtsalt tuleb seepi toota...
Saan aru, et müüdav reklaampind on see, mis ajakirja elus hoiab... aga plastmassist spoilereid müüva tuuningfirma reklaam ja jutud vanadest sõidukitest ühes ajakirjas näitab minu jaoks piisavalt toimetuse suhtumist ja seda, et mina selle ajakirja sihtrüm ei ole ega saagi olema...
Vabndan oma arvamuse omamise pärast.
Saan aru, et müüdav reklaampind on see, mis ajakirja elus hoiab... aga plastmassist spoilereid müüva tuuningfirma reklaam ja jutud vanadest sõidukitest ühes ajakirjas näitab minu jaoks piisavalt toimetuse suhtumist ja seda, et mina selle ajakirja sihtrüm ei ole ega saagi olema...
Vabndan oma arvamuse omamise pärast.