24-03-2005, 01:08 AM
Läksin sõbra maale ning sõber ytles ,et läheb linna ja võin seni temaga deltaga ringi kihutada. Terve päev vaatasin silmad punnis seda tsiklit ja kylm higi jooksin mööda mu keha. Kogusin terve päeva seda julgust ,et talle lähedalegi astuda.....kui oli juba õhtu tulnud ...ja ma julguse kokku võtnud ning panin ta käima. Õrnalt andsin pöördeid juurde ja kergelt rahulikult vabastasin siduri.....motikas hakkas LIIKUMA .....see oli tunne nagu miljon orgasmi yhel sekundil....aga siis juhtus midagi jubedat.....äkki hakkas tsikkel kiiremini liikuma ning tuli kurv kus tsikkel oma tahtejõuga sõitis otse kurvist välja
See oli jube....ma arvasin ,et saan surma.......mu põlv ja kõik muud kohad olid ribadeks. (paar kriimu põlve peal ning väike auk mu kadaka turu adidas dressides
)
Ja siis ma sain aru ....liiga varajane on aeg ,et ronida võimsate tsiklite otsa ja läksin oma hea vana võrri juurde tagasi millel olid pedaalid kyljes ning mootor ei töötanud.

Ja siis ma sain aru ....liiga varajane on aeg ,et ronida võimsate tsiklite otsa ja läksin oma hea vana võrri juurde tagasi millel olid pedaalid kyljes ning mootor ei töötanud.