opeli vastupidavusest

Kui sobib 88 aasta Omega siis jagan ka kogemusi.Tuli Saksamaalt 1999.a. suvel ja minu käes oli kaks aastat. Mootor 2,0 manuaalkäigukastiga,kere oli siis tihe aga meie teedel raputas selle aja jooksul siiski ära pehmeks. Vaatamata kartustele ei roostetanud nagu oleks võinud Opelist oodata(keegi küll ei usu aga siiski),tekkisid esimesed väikesed rooste kolded tagatiibadel. Vahetasin kaks korda siduritrossi ja siduriketast. Viimast sai teistkordselt vahetatud Salomest ostetud praakketta pärast(ketas 5mm tsentrist väljas!).Termostaat sai vahetatud kõrgema tempi pääle ja salong sai soojaks.Muud kuluartiklid muidugi juurde mahlad,rihmad,küünlad jne. Lasksin taastada rooliotsad välimised ja \"kondid\". Igal kevadel ja sügisel muidugi kippusid esimesed pidurisilindrid kinni jääma, nende puhastamisega sai siis tegeldud.Korra vahetasin esimesi ja tagumisi piduriklotse.Ühel korral pani see auto mu siiski proovile aga õnneks mitte tema süül:Nestest tangitud bensiin lihtsalt enam ei põlenud.
Kokkuvõttes võin öelda, et hea, mugav ja väga vastupidav auto! Kui võrdlen neid kulutusi ja läbisõitu (minu käes ca 50000km)oma praeguse 91 aasta VW Passatiga siis ... Parim mis mul siiamaani on olnud.VW pole auto.
Vasta

Sõnumeid selles teemas
opeli vastupidavusest - Autor: breathe - 22-03-2005, 12:09 PM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 2 külali(st)ne