10-04-2005, 12:39 PM
Päevast. Klaabul on õigus kodarad on värvitud. See on minu IZ. Värvisin sell talvel ja nädal tagasi ajasin garazist välja. Karpa tatteid pole kuskil saada, selle pärast neid ei ole, kui kellelgil on müüja siis hea meelega arutaks seeda teemat, kuna kasutan tsiklid tava elus, mitte ainult nurgas seismiseks, siis selline õhufilter on parem lahendus kui origenaal õli filter, kuigi se on mull olemas, taga pink on ka antut hetkel tegemises. värvi valisin origenaal tooni järgi, aga seda ei ole kerge teha kui rattas on aastast 1958. suurem osa värvi oli pleekinud, leidsin istme all koht ,mis pole saanud päikest ja selle järgi valisin. aga hiljem paagi kummi kattete all oli veelgi rohekam värv, aga mull oli värv juba ostetud. Jooned tegin pintsliga ja paaki lasin kuntstnikul teha.
leegitorud on ka vanad ja roostes. minu eesmärk oli lihtsalt rattas ülevärvida, kokku kulis selleks umbes 1k. Joon
leegitorud on ka vanad ja roostes. minu eesmärk oli lihtsalt rattas ülevärvida, kokku kulis selleks umbes 1k. Joon