bensiinipaagi paikamine [urgent]

Ei soovitaks paagi parandamisel suvalist plekitükki kasutada! Mul isa teadis rääkida, et omal ajal (st vene ajal), kui ta tsikliga aktiivselt ringi sõitis (tal oli see töösõidukiks) tuli teinegi kord pikki vahemaid läbida (päevas üle 400 - 500 km) ja et tsikli paak (oli tal vist M või Ural, ma seda tsikli värgendust nii väga ei tea) oli a´la ainult 19 liitrit (tollel ajal väga tülikas mõõde, sest tanklast lasti ikka 5L kaupa), siis tahtis lasta nö suurema paagi keevitada. Et noh, mis see siis ära ole, tükk plekki jne. Tuligi välja, et paaki suvalisest plekist päris kokku punnida ei tohi. Jäigi see paagi suurendamise idee sinnapaika ja ajas omad asjad külgkorvis varuks olnud kanistriga ära. Miks see pleki värk selline on, seda ma ei tea. Ehk oskab keegi teine kommenteerida?! Mina soovitaks otsida näiteks romulast mõne teise masina paagi ja sellest siis lõigata endale sobiva tüki. Samas - omalgi vedeleb õue peal vana sõjaeelse Fordi traktori kütusepaak, mis vapralt vihmavett kogub. Selle puhul ei oska visuaalselt küll midagi erilist täheldada, tavaline tsingitud plekk. Ainult vastu peab sunnik hästi, ei roosteta (oluliselt)!
Vasta

Sõnumeid selles teemas
bensiinipaagi paikamine [urgent] - Autor: usku - 21-02-2005, 02:24 AM
RE: bensiinipaagi paikamine [urgent] - Autor: sauekas - 02-05-2008, 13:45 PM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne