Kurtna laat kevad 2005

Feliks. antiik/vanatehnika ja äri vahele võib põhimõtteliselt tõmmata samastusjoone sellise asjaga: varastamine/petturlus.
Anna mulle andeks, kuid väga suur hulk sellest kraamist, mis selles antiigiäris liikleb, on varastatud. Fakt, mille üle pole mõtet isegi kisa tõsta.
Ja Sinusuguste \"ärimeeste\" eemale hoidmiseks peabki äritsemise ära keelama. Vanatehnikaharrastus on HÄRRASMEESTE tegevus, kus teisele kasvõi kingitakse see osa, mida tal niiväga vaja läheb. Või müüakse sümboolse hinnaga, et teist inimest AIDATA. Mulle tundub, et mitte ainult minul pole see pasakraamiärikate jõuk rämedalt üle visanud. Viimane kingitus, mille mina sain, on just ühe peakorraldaja kingitud M-408 rooli keskmine osa kirjaga 408.
Vanasti nimetati selliseid tegelasi ärikateks, spekulantideks ja liigkasuvõtjateks ning pandi ka vastavatesse kinnimajadesse. Tuleks uuesti sama kord sisse viia, saaks Eesti õhu puhtamaks. Politseil oleks tegelikult sitaks palju tööd...
Priit@eluaeg pasaärikaid-aferiste vihanud. Õnneks on olemas härrasmeeste klubid, millest üks just lõppes, Unicu \"teine teisipäev\" nimelt.
Vasta

Sõnumeid selles teemas
Kurtna laat kevad 2005 - Autor: tamar99 - 09-04-2005, 18:45 PM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne