04-05-2005, 22:57 PM
clm Kirjutas:millist umbrohutõrjet ka kasutada ? hea oleks mis kiiresti ära hävitaks kõik pealt, nii et maa must.
trimmer on selle asja nimi, vähe toekama aparaadi ja teraga varustatud isendiga on plats tunni paariga puhas. Keemia on ikkagi mitme otsaga värk, eriti kui lapsed või loomad majas. Soovitaks keemiat ainult siis kui probleeme samblaga, sellest on ilma raske lahti saada.
PlyVal64 Kirjutas:No ma ei tea, mul partner juba üle 10 aasta mättaid sööb, kive loobib jne. Ei ole veel võlli kõveraks lasknud ja ka vaid ühe tera olen välja vahetanud. Ei kuumene üle(õues ka +32 kraadi olnud) jne. Mõistusega tuleb tööd teha, mitte lolli jõuga. Siis kestavad kõik masinad. No ja freesimist ei soovitaks, kui just keemiasse palju raha ei taha investeerida. Umbrohu juurtel selline omadus, et igast väiksemastki tükist tuleb uus ja hullem.
muruniiduki kvaliteedist (või puudumisest?) sai kunagi alguse selline teema http://forum.automoto.ee/showthread.php?tid=2672
Ei kurda just mõistuse puudumise üle ja jõudu ka üleliia pole.
Freesiga ülelastud murulapil oli tõesti esimeste niitmisteni probleeme umbrohuga, kuid hiljem mitte. Enamus umbrohtudest nädalas korra niitmist üle ei ela.
Hetkel (vist juba 6 aastat hiljem?) on probleem pigem liig kiires rohukasvus, mis koos eelmainit muruniidukiteemaga, viib mõtted lambakasvatusele.