mobiiltelefoni operaatorid ?!

Olen olnud (nüüd vist juba 10 aastat) EMT klient ja seda nii NMT, kui GSM võrgus. Ainus miinus on minu jaoks see, et NMT ära kadus ja mul maal vanavanemate GSM-il ei ole nii head levi enam.
Hetkel minu nimel 3 numbrit. Seega igasugu topelt pluss ja peresoodustused jms. (Suurem osa arvest koosnebki igasugu \"- \" märgiga tagasiarvestustest\"). Mugav on see, et nüüd on mul ühe SIM kaardi küljes 2 numbrit- töö ja era ning ei pea kahte aparaati kaasa tassima.(tööandja ka õnneks EMT klient)

Kuna mulle meeldib viibida levialas ka väljaspool urbaniseerunud piirkondi, siis on EMT hetkel ainus valik. Mulle ei lähe korda odav kõneminut, kui seda kasutada ei saa (loe levi pole või võrk kasutuskõlbamtu).

Oli kunagi tööandja kes RLE võrku kasutas ja seega tassisin kahte telefoni kaasa ning sain kahe võrgu võimalusi pidevalt võrrelda. RLE võrk ei suutnud mind hoolimata odavust veenda operaatorit vahetama.

Ja üks palve veel. Olgem suured inimesed ja palun ärge nimetakse mingeid Tele1 ja Dill nimelisi asju OPERAATORITEKS. Need on lihtsalt erinevate operaatorite kõnepaketid. Sest nende taga ei seisa eraldiseisvaid juriidilisi organistasioone.

Kõne teenus ei sõltu sellest millise kaubamärgi alt sulle signaali müüakse.
Eestis on siiski reaalset kolm võrguteenuse pakkujat:EMT, RLE ja T2 ning nõnda tuleb ka seda enda jaoks lahti mõtestsda. Ei saa Bravocom ega Tele Yks müüa paremat teenust, kui seda RLE võrk võimaldab ning Diil paremat levi, kui see EMT võrgus võimalik on.

OÜ Green Oval

MTÜ Eesti Land Roveri Klubi

Kristjan (+372)5010599

Land Rover'iga nakatatud ja mudas müttamas aastast 1996!
Vasta

Sõnumeid selles teemas
mobiiltelefoni operaatorid ?! - Autor: korgits - 06-05-2005, 13:50 PM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 2 külali(st)ne