Esimese Vanatehnika kruiisi järelkajad

Esmalt minu vabandused korralduse (või õigemini korraldamatuse osas). Kuigi alguses sai justkui kokku lepitud, et sõidetakse kokkulepitud trassi, otsustati vahetult enne väljasõitu seda muuta. Tulemuseks oli kahe kruiisija mahajäämine kolonnist. Loodan, et nad võtavad siiski vabandused vastu ja tulevad ehk järgmine kord ka.

Veidi ideoloogiast. Peale sõidu lõppu sai veidi nõu peetud ning tehti ettepanek, et sellise tööpäeva lõpu lõõgastuse võiks ette võtta kord kuus. Selliseks ajaks, mis võiks sobida ka organiseerunud vanatehnikaharrastajatele leiti sobiv olevat iga kuu kolmas teisipäev. Sobivaid kuid aastas sellise ürituse jaoks on 5 (mai kuni september).

Kokkusaamise eesmärk oleks lihtne - veeta tööpäeva lõpus paar tundi vabas õhus omasuguste seas. Hetkel ei olegi planeeritud üritusest muud kui
1. saada kokku,
2. jalutada mõnikümmend minutit ümber autode ja ajada juttu,
3. seejärel aga sõita Tallinnas mõnikümmend kilomeetrit.

Kokku paar tundi, mis ei võta tegelikult tükki küljest vast kellelgi.

Mitte mingil juhul ei oleks üritus konkurentsiks muudele vanatehnikaüritustele, vaid pigem väikeseks vahepalaks hallis argipäevas.

Et üritus siiski väga stiihiline ei oleks, teeksin mina ettepaneku väike korralduskomitee kokku panna. Korraldajate ülesandena näeksin
1. info õigeaegse edastamine võimalikult paljudele huvilistele (automoto foorum ainuüksi ei piisa)
2. sõidu marsruudi kokkuleppimine
3. lühilegendi koostamine
4. kohapeal kerkinud korralduslikud küsimused

Mina oleksin nõus osalema korraldustöös, kes lööks kaasa - jesper, nymmik?
Vasta

Sõnumeid selles teemas
Esimese Vanatehnika kruiisi järelkajad - Autor: Jesper - 12-05-2005, 00:41 AM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 2 külali(st)ne