Jalgrattad

0liver Kirjutas:Kui huvi kellelgi siis mul seisab tutikas Start Shosee. Mitte ühtegi meetrit sõitnud.

Kus asud ja palju sa selle voki eest tahad saada?

Muidu oleks huvi küll.

Olen ka ise väikest viisi tuunimisega tegelenud. Väikeste ratastega kokukale näiteks sai kunagi sirge lenks pandud. Ka olen ehitanud lenksu külge süsteemi, mis võimaldab tulesid toita vastavalt soovile ja vajadusele kas dünamo või patarei
(mobla aku) pealt ning tulesid sai ka eraldi lülitada, et akut säästa, pealegi talvel dünamo ei taha nii hästi töötada kui vaja. No ja kas ongi vaja tagatuld põletada näiteks pargis, kus nagunii autosid pole? Seal on just esituli vajalik. Ainus jama siin on see, et igasugu tatikad ja pätid kipuvad tulesid ja lülitikarpe ära lõhkuma.
Ka olen tagatuledes katsetanud pirni asemel valgusdioode ja uskuge-akule või patareile on see hulga kergem taluda, valgust saab kauem ja seda ka siis, kui aku/patarei on nii tühi, et esitule pirni jaoks üldse enam võimsust ei jagu. Valgusdiood peab vaid olema klaasiga ühte värvi, siis on heledus lausa sama mis pirnil, ja selline valgusdiood maksab vaid paarkümmend eeku. Pealegi tänaval ja maanteel on tagatuli nagunii tähtsam.
Vasta

Sõnumeid selles teemas
Jalgrattad - Autor: kalevpoeg - 05-03-2005, 11:34 AM
RE: Jalgrattad - Autor: atman - 22-10-2005, 22:51 PM
RE: Jalgrattad - Autor: Potsataja103 - 25-10-2005, 13:10 PM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne