29-05-2005, 01:17 AM
Et, vanem ? ...No siis järelikult targem peaksid olema
.......aga vist mitte
....Teine kord kui fyysika tunnis istud siis ära syga mune aga kuula mida õpetajal on öelda =)
Led pirnid on 3,2 volti või siis 3,5 volti............seega lihtsam varjant oleks panna 3 led\'i jadamisi ....ja siis veel 3 ledi jadamisi =) ......ära unusta ,et led\'il on tähtis polaarsus....pikem ots led\'il on pluss=)
Nii imelihtne see oli ........
BTW .....led pirnid ei anna lisa võimsust ....annavad lihtsalt pedemajaka välimuse =)

Led pirnid on 3,2 volti või siis 3,5 volti............seega lihtsam varjant oleks panna 3 led\'i jadamisi ....ja siis veel 3 ledi jadamisi =) ......ära unusta ,et led\'il on tähtis polaarsus....pikem ots led\'il on pluss=)
Nii imelihtne see oli ........
BTW .....led pirnid ei anna lisa võimsust ....annavad lihtsalt pedemajaka välimuse =)
BlueDog Kirjutas:Kle korke ,kui ma nüüd hästi meelde tuletan ,siis sa oled noorem kui mina... Võin ka kõvasti eksida... Teiseks: Kas sa tõesti arvad ,et mul polegi ba´ikeritest eelkäiaid ,kõik on öelnud ,et kui on ilusasti tehtud ,siis on nn ILUS... Ja palun jäta nüüd enda arvamused enda teada ,mul on siiber juba...