03-07-2005, 20:44 PM
marti184 Kirjutas:Ikka tubli kiirusevahe Planeta vs. Planeta 5, jah?
Planeta 5-ga saab autodel kannul püsida....
...seni kuni jälle kontakte puhastama peab.
Mis mind tegelikult huvitas, oli see, et palju sul Planetaga keskmine kiirus sõites oli, ja palju nüüd Planeta 5-ga koos kontaktipuhastussessioonidega keskmiseks kiiruseks tuleb?
Igatahes edu.
...sest arvan, et see Planeta 5 pakub sulle voodirõõme (paras k*pp) veel tükk aeg (enda kogemused Minskiga, see on hetkel jälle juppideks, samasugused voodirõõmud)
Kuna Planeta 1l ei saanud ma lõpuni mootorit nii korda, et ta suurtel kiirustel ei klõbiseks, sõitsin temaga 80ga, kuigi max kiirus oli tal 110, mida sai lühiajaliselt ja hambad ristis ka järgi proovida. Planeta 5ga on aga nii, et esiteks- spidokas tal ei tööta. Kuna aga veohammikad on neil samad (18ne) ja 5l mootor ei klõbise-kolise, saab temaga stabiilselt ka 90ga sõita ja ka kiiremini. Kuna endise ja praeguse ratta kiirenduste vahe on ikka väga ülekaalukalt 5 kasuks, oleksin väga huvitatud 19se hammasratta soetamisest. Saaks mootori pöördeid maanteekiirustel madalamaks/ lõppkiirust suuremaks.
Anyway. Teemasse-
Sain nädala alguses süütepooli. Oli teine veel roostes veteran, aga töötas. Ja töötas nii hästi, et lahendas kõik probleemid.
1) kontaktid ei põle enam ära
2) mootor ei löö karpasse pauke tagasi
Ehk siis- ime see on, aga praeguseks on tsikkel täiesti korras. Nädala algusest peale olen temaga sõitnud ja muresid pole. Ei usu, et nüüd suveks korda jääbki, aga praegu olen oma Planeta 5 üle üsna uhke.
PS! avastasin täna, et pole üldse oma masinast pilte eriti teinud. Pilt.ee portaalis mõned uued pildid jällegi.
PSS! Kuna olen enamiku suvest nüüd maal tööl, siis ei juhtu väga tihti seda, et siia midagi kirjutama satun.
Pots ja postivahe.