\'88 Izh Planeta 5 - JyrkaEE

Oejah. Praeguseks on tsikkel juba uue omaniku leidnud ning ise otsin tikutulega jubedalt närvirakke kulutades omale järgmiseks rattaks dokumentidega Dnepr MT-11 (mis võib olla vabalt ka ümber ehitatud).
Et kui kellelgi pakkuda, võib helistada 55 670 654.

Aga tsipa ratta saatusest kah veel juurde..
Lahe lugeda viimast postitust, et olen uhke jms. S\'tta- kõik uhkus purunes üsna peagi jälle käigukasti süü läbi. Arvatavasti tänu sellele, et aja jooksul tulid vasaku kaane kruvid vaikselt lahtipoole ja õli hakkas tohutult lekkima, purunesid käigukastis 2 hammasratast ja üks laager. Jälle külaskäik Unicmani juurde ja muidugi sain ma jälle tsikli tööle.
Siis hakkas jama süütesüsteemiga. Ühesõnaga puterdas ikka täiest mõnust ja korralikult sõita ei saanudki. Jamasin igatpidi süütepooliga, kuid jällegi sain piki tilli, kuna viga oli hoopiski praagis kondekas, mis ma Anomest ostnud olin. Leidsin nimelt garaazhist paar vana kondensaatorit, igaks juhuks ühendasin külge ja tsikli minek jälle nagu uus.
Samal ajal olid peas müügimõtted, et tahaks omale kas siis Jawa 638 või Dnepr MT-10/11 tüüpi ratast. Kuna sain punaseraipe kokku ja korda, siis 5000 krooni eest ta ka mult ära osteti.

Pots ja postivahe.

Vasta

Sõnumeid selles teemas
\'88 Izh Planeta 5 - JyrkaEE - Autor: JyrkaEE - 09-06-2005, 00:31 AM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne