07-08-2005, 21:42 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 07-08-2005, 21:45 PM ja muutjaks oli valdo.)
1980ndate algul oli N.Liidu jalgrataste kvaliteedi madalaeg. Minu esimene suurt mõõtu meeste-jalgratas lagunes uuena siit ja sealt pidevalt ja asja tast tegelikult ei saanudki (lõpuks selgus, et ka raam oli pehme).
Siis sai mul mõõt täis ja sai küla pealt, metstest, tuttavate käest jms 1950ndate aastate Riia jalgrataste tükke otsitud ning suvega oli mul Riia ratas detailidest koos, isegi viimistletud algsele lähedaselt nii hästi-halvasti kui tollal poisikesena oskasin. Olin siis napilt 14. Paras vaev oli tollal kodarate sissepanek, nii et kõik ilusasti pingul ja rihis oleks
Muide, see ratas teenis mind truult igapäevase sõidukina truult 4 aastat ja oleks edasigi teeninud...
Üsna pea lisandus jalgrattale mopeed Riga-3 - kuna neid 1980ndate algul enam palju ei liikunud, oli see omanäoline. Ja siis D5 abimootor rattaraami peal...
Tegelikult on huvi vanade asjade ja ajaloo vastu olnud mul varasemaski lapsepõlves, need olid aga esimesed isendit, mis enda käes olid ja valmis sai ehitatud (ja mis on senini alles).
Nii et miski 21 aastat on vanatehnikapisik mul sees olnud.
Siis sai mul mõõt täis ja sai küla pealt, metstest, tuttavate käest jms 1950ndate aastate Riia jalgrataste tükke otsitud ning suvega oli mul Riia ratas detailidest koos, isegi viimistletud algsele lähedaselt nii hästi-halvasti kui tollal poisikesena oskasin. Olin siis napilt 14. Paras vaev oli tollal kodarate sissepanek, nii et kõik ilusasti pingul ja rihis oleks
Muide, see ratas teenis mind truult igapäevase sõidukina truult 4 aastat ja oleks edasigi teeninud...Üsna pea lisandus jalgrattale mopeed Riga-3 - kuna neid 1980ndate algul enam palju ei liikunud, oli see omanäoline. Ja siis D5 abimootor rattaraami peal...
Tegelikult on huvi vanade asjade ja ajaloo vastu olnud mul varasemaski lapsepõlves, need olid aga esimesed isendit, mis enda käes olid ja valmis sai ehitatud (ja mis on senini alles).
Nii et miski 21 aastat on vanatehnikapisik mul sees olnud.
Valdo
Eesti Jalgrattamuuseumi looja ja eestvedaja
Tutvustame jalgratta ajalugu Eesti vaates, väljas on üle 185 muuseumiväärtusega ratta
Asume Kesk-Eestis Väätsal Pikk 9, oleme septembris avatud L,P 11-18