08-08-2005, 11:23 AM
Märt Aarne pildid räägivad iseenda eest.
Sellest 12 autost (või mootorrattast, enamus neist ju arvel mootorrattana) on Eestimaa teedel nähtud vaid ükskuid. Mälu järgi oli kohal:
1. Messerschmitt - 3 tk, neist 2 kabrioletid, kõik punased
2. Trabant - 3 tk, 2 sedaankerega, üks nn universaal
3. Steyr-Puch 500 kabriolet roheline
4. Steyr-Puch 700C kabriolet punane
5. Vespa - kolmerattaline väike furgooniga veoauto roheline
6. Fiat 600 Multipla - nn mahtuniversaal hall
7. Fiat 600 vanem mudel pruun
Lisaks Jawa 250 põhjal Tsehhi tehase Velorex poolt valmistatav kolmerattaline väikesõiduk, mille omanikuks on Eesti-poolne võõrustaja.
Mootorataste mõiste alla mahuvad eelnevast Messerschmittid, Vespa ja Velorex.
Kääbused seiklevad kuni kolmapäeva õhtuni Virumaal. Kui kellelgi on huvi neid sealkandis näha, siis on mul olemas telefon millele helistades saab nende täpsema asukoha teada. Kuid ärge mulle elektronkirja saatke, ei satu eriti arvuti juurde sel nädalal.
Indrek Sirk
5136991
Sellest 12 autost (või mootorrattast, enamus neist ju arvel mootorrattana) on Eestimaa teedel nähtud vaid ükskuid. Mälu järgi oli kohal:
1. Messerschmitt - 3 tk, neist 2 kabrioletid, kõik punased
2. Trabant - 3 tk, 2 sedaankerega, üks nn universaal
3. Steyr-Puch 500 kabriolet roheline
4. Steyr-Puch 700C kabriolet punane
5. Vespa - kolmerattaline väike furgooniga veoauto roheline
6. Fiat 600 Multipla - nn mahtuniversaal hall
7. Fiat 600 vanem mudel pruun
Lisaks Jawa 250 põhjal Tsehhi tehase Velorex poolt valmistatav kolmerattaline väikesõiduk, mille omanikuks on Eesti-poolne võõrustaja.
Mootorataste mõiste alla mahuvad eelnevast Messerschmittid, Vespa ja Velorex.
Kääbused seiklevad kuni kolmapäeva õhtuni Virumaal. Kui kellelgi on huvi neid sealkandis näha, siis on mul olemas telefon millele helistades saab nende täpsema asukoha teada. Kuid ärge mulle elektronkirja saatke, ei satu eriti arvuti juurde sel nädalal.
Indrek Sirk
5136991