mida võiks valida

Kui ainult 40K auto eest oled nõus välja käima siis soovitaks mingit 92a vw passatit, võtab vähe bensiini ka 2L mootori korral, ei lagune ka meie hulludel teedel ja mootor on ka suht pommikindel asi, ei roosteta ka väga hullusti kuna suurem osa kerest on tsingitud ja jupid ka päris odavad. 90-te Audisi on 40k eest saada küll aga peamiselt ainult 80-90 kerega, minu jaos on need küll liiga pisikesed autod aga olenevalt mootorist ka täitsa ökonoomsed ning neil mudelivalikus olemas ka korralik 4x4 vedu, audi diislid on ka päris head, need masinad ka ei roosteta aga 80 - 90 veermik on iseenest nõrgem kui 100 ja a6-l aga veermiku puksid on neil ka väga odavad. 40K eest 100 juśt annab otsida aastast 90 või rohkem ja juhul kui leiad siis on see masin üldiselt ka ära peedistatud, kui tahad vanemat 100-t siis vaata mingi alates 86a oma need on täielikult tsingitud kerega, Audist soovitan kui valid võta 4x4 masin, väga hea teelpüsivusega ja talvel sellega ka kinni nii lihtsalt ei jää. Jaapani Hondad civicud ja Toyota corrollad on suht sarnaste vigadega, kered roostetavad ka 93a omadel päris rõvedalt, veermiku jupid on kole kallid ja ega muudki osad odavad ei ole, endal praegu veel olemas 93a corolla, ütlen kohe et üks pask masin, ruumi sees ei ole mootor lakub päris kenasti õli, isegi katus roostetab, bensiini suhtes väga tundlikud ja see mõjutab hullult kütuse kulu ja mootorid on suht jõuetud madalatel pööretel see corolla mis mul on pole 170tuhhigi õieti sõitnud ja käigukast teeb juba kergelt kahtlast häält, kuigi meil pole seda eriti keegi piinanud ning eestoodule lisaks enda omadest nii palju, et audi 80- 90-l on esinenud põhiliselt ainult veermiku loksumisi ja enda 214tuhat sõitnud 86a 100 avant quattrol pole veermiku jupid veel vahetamist nõudnud, kuigi selle masinaga on sõidetud igal pool ja tehtud ka parajaid trikke, enda käes olees olen sellega maha ajanud nii 60tuhat km, vahetatud sai sellel üks tagumise ratta kinnitus hoob(1500eek), tagumised kettad(250eek-tk) ja käsipiduri trossid(~300ek) bensupaaki on ka remonditud kuna see oli roostetama hakanud ning tavaline õlivahetus ja süüteküünlad ning juhtmed. Ehk said miskit huvitavat teada.
Vasta

Sõnumeid selles teemas
mida võiks valida - Autor: jaanal - 08-08-2005, 22:01 PM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 6 külali(st)ne