-matu- | Izh 56 K + PILDID!!!!

Vastan siis järjekorras.

*Võib küll.
*Poest (otsingusse sõna motopood)
*Testri ja lambiga. Testriga kontrollid ega kondekas juhuslikult lühises ole, lambiga kontrollid kas ta mahutavusest midagi järel on.
*tavaliselt (minu izil on vastupidi) on juhe pluss ning miinus on korpus - kondekas peab olema korralikult kinnitatud raami külge
*Võib küll. enamasti siiski ebatõenäoline.
*Ühenda poolile +6v ning miinus ühenda teise klemmiga, kui sa miinuse ära võtad, peaks tekkima säde. proovi miinusega lihtsalt vastu klemmi plõksida...
*poest
*peale kondeka ja süütepooli võib viga olla veel kontaktides, kontakti-süütepooli vahelises juhtmes, süüteluku-süütepooli vahelises juhtmes, mõnes muus katkises või lühises juhtmes, tühjas või puuduvas akus, küünlajuhtmes, piibus, küünlas

Üldiselt arvan ma nii, et sul on tunduvalt odavam leida keegi, kes on izidega kokku puutunud. teed väikesed õlled ning säästad tõenäoliselt hulka aega ja raha, mis sa muidu mõtetult uutele juppidele kulutaksid.

Tallinnas saaksin sind ehk ise aidata, kuid elva-otepää kanti ma küll ei satu.

Maasturite hankimist Ukraina sõjaväele ja nende remonti meie Põhja-Tallinna töökojas saad toetada läbi Toeta Ukrainat MTÜ a/a EE387700771008885941. Selgitusse maastur Ukraina kaitseväele.
Vasta

Sõnumeid selles teemas
-matu- | Izh 56 K + PILDID!!!! - Autor: -matu- - 06-08-2005, 21:30 PM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne