15-08-2005, 13:59 PM
-matu- Kirjutas:No kuule kui teiesugused asjatundjad juba siin selle üle arutlevad, mis siis mentidest rääkida- nemad ei tea seda ammugi, kuda asjad on, sest nemad ju peamiselt keskenduvad autodele, mite tsiklitele ja selliseid peenikesi seadusi nad vavalt teavad, ma ei usu eriti, et sa mingi trahvi selle eest saad.... see muidugi minu arvamus aint...
ärme siin niiviisi ka lahmi. need politsei-onud kes töötavad mootorratastel teavad väga hästi mis tähendab soolo või mis külghaage.
Kontroll on muidugi suhteliselt nõrk. olen käinud oma külgvanker-dnepraaliga soomes,saksas, belgias, ja madalmaades ilma, et keegi oleks kordagi virisenud, et passis on ju soolo.
Ark on üks hiiglama põnev asutus. Nad saavad passi kirjutada kahed numbrid st. soolo ja järelkäruga soolo andmed, kuid seda ei saa, et passi kirjutada soolo ja külghaake numbrid.
Maasturite hankimist Ukraina sõjaväele ja nende remonti meie Põhja-Tallinna töökojas saad toetada läbi Toeta Ukrainat MTÜ a/a EE387700771008885941. Selgitusse maastur Ukraina kaitseväele.