Vanatehnika lustisõit teisipäeval, 16.08 kell 1900

Ka minu poolt tänud korraldajatele-see laevakülastus oli väga hea idee.
Tahaksin ka mainida ühest natu kehvast asjast ka:Nimelt liikumiskiirusest ühtses kolonnis sõites.On ju ürituse nimigi\"... lustisõit\"Juba kolonni keskel muutus see täiesti tavaliseks igapäevaseks tõmblemis-rapsimiseks Tallinna argiliikluses 50-60km/h kus uunikud segunesid igapäevaliiklejate autodega ja mingist cruisist ei olnud enam midagi järel.Võibolla ma eksin ja põhjuseks oli hilinemisoht sadamasse...ei tea...aga paljud inimesed seisid ülekäiguradade juures vaadates autosid-kahte nägime pildistamas ja väga ilus vaatepilt oleks olnud kui uunikud oleks liikunud ühtsemas-soliidselt,rahulikult liikuvas rivis. Tulevikus tuleb kindlasti osalejaid ja pealtvaatajaid juurde.Esimeses reas sõites ei häiriks üldist linnaliiklust ka nii palju va.Nõmme mäest laskumine...
Kindlasti mõtleb mõni kaaslustisõitja,et valgusfoorid segavad niikuinii jne.aga kui kaugele jõuab kolonni esimene auto valgusfoorist kui ta liigub10- 15km/h.?
Kui esimene auto liigub näiteks 15km/h.siis need kes selja taga foori alt pääsevad ei peaks meeletult kihutama,et järgi jõuda.

Kui kaugele jõuab kolonni esimene auto valgusfoorist kui ta liigub 15km/h.?

Samuti ei trügi meile vahele tavasõitjad kes tahavad igapäevasel linnakiirusel liikuda(50-70 km/h.)sest see uunikute kolonn ei vii ju kuhugi kiiremini edasi.
Olen ühel varasemal cruisil Tartus jälginud kolonni lõpus toimunut:Valgusfoori alt pääsedes vajutatakse 70-80km/h.,et aga eescruisajatele järgi jõuda-tavasõitjad vaatavad kohe,et ohoh-see esimene rida liigub väga nobedalt,vaja sinna vahele trügida sest kõik linnas sõites vaatavad ju,et milline rida kiiremini liigub.

Kui pikk see teekond meil oligi?Mingi 15km?

Kui kiiresti sõitis esimene auto?

Kas oleks olnud näiteks esimestel masinistidel närvi liikuda kogu teekond 10-15km/h.?

Vabandan,et mul tuli väga palju \"oleks\"stiilis sõnu ja samas ootaks teiste arvamusi-ettepanekuid.
Vasta

Sõnumeid selles teemas

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne