17-08-2005, 13:08 PM
Mõttetutes suurlinnades kruiisi korraldamine on võimalik AINULT politsei kaasabil, muudmoodi seda teha ei saa. Kogemus eelmise suve saksmannide külaskäigust, kuskohas Tallinna liikluse autod tulid Rakus kolonni ette ja taha, ees oli punane vilkur, taga roheline ja sõit kulges probleemideta Rakust Raekoja platsile. Erinevates linnades vanatehnikaga kolonnis sõitnuna võib väita, et Eesti autojuhid on debiilid, kes ei saa aru, et vanade autode kolonni ei trügita vahele jne. Tegelikult on neil isegi punasest vilkurist arusaamisega raskuseid. Eesti inimesel on naturaalne \"haugi mälu\" - 2 sekundit. Kui eesmisena ületas ristmiku punanevilkur, siis on ristmik KINNI kuni rohelise või sinise vilkurini, sõltumata fooris põlevast lubavast tulest. Aga kus sa sellega, ainult ristmiku FÜÜSILINE sulgemine on linnades võimalik normaalse kolonnissõidu tekitamiseks. 2000 sai seda ka tehtud, lihtsalt julmalt parkisime suured-kiiremad autod risti ette ja oligi korras. Ei kippunud ükski poolpeeretajast europede suurte vanade USA-raudadega jagelema ... peale ühe rullnokkse golfi, kelle me ka Märteni Caddyga karpi võtsime. Venna puruks nina jäi sekundi kaugusele ja selle eest peab ta tänama kõrvalistmel istunud tibi. Päikeseprillid olin tal ninalt selleks hetkeks juba eemaldanud ... läbi avatud küljeakna.
2000 Sajandisõidul Tartus juhtus selle pärast isegi õnnetus ... MAZ-200 sõitis RAMi bussile lihtlabaselt tagant sisse, kui miski Celica lihtlabaselt vahele kiilus. Sellelgi vennal vedas, et räiget füüsilist noomitust ei saanud. Lihtsalt paljud inimesed linnades on totaalsed arrogandid ... ja ka selgelt kadedad. Kujutad ette, mingid mehed suudavad-tahavad vanu autosid või USA-rauda ehitada ja sellega ka siis sõita!!! Aga mina olen EGO-elanik oma lollideTiskre pappmajas...
2000 Sajandisõidul Tartus juhtus selle pärast isegi õnnetus ... MAZ-200 sõitis RAMi bussile lihtlabaselt tagant sisse, kui miski Celica lihtlabaselt vahele kiilus. Sellelgi vennal vedas, et räiget füüsilist noomitust ei saanud. Lihtsalt paljud inimesed linnades on totaalsed arrogandid ... ja ka selgelt kadedad. Kujutad ette, mingid mehed suudavad-tahavad vanu autosid või USA-rauda ehitada ja sellega ka siis sõita!!! Aga mina olen EGO-elanik oma lollideTiskre pappmajas...