18-08-2005, 12:52 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 18-08-2005, 12:54 PM ja muutjaks oli valdo.)
Mina näeksin sellel lehel meeleldi Eesti autonumbrite ajalugu ja lühiülevaadet vähemalt alates 1930ndatest praeguseni. Et millal midagi välja anti, millised olid seeriad, sümbolite tähendused jms. Praegusel kujul on see liialt üldsõnaline.
Puudu on näiteks üldse teave (tagurpidi)ES-seeria kohta. Ning kena ei ole ka see, et näitefotodest kaks ei ole tehtud mitte autentsetest numbrimärkidest, vaid järeletehtud replikatest. Autentseid on ka ikka alles ja fotosid nendest veelgi rohkem...
Mingit sellealast lühiteavet olen ma edastanud Andrei Bogomolovile ja see on nähtav tema lehelt www.autogallery.org.ru.
Puudu on näiteks üldse teave (tagurpidi)ES-seeria kohta. Ning kena ei ole ka see, et näitefotodest kaks ei ole tehtud mitte autentsetest numbrimärkidest, vaid järeletehtud replikatest. Autentseid on ka ikka alles ja fotosid nendest veelgi rohkem...
Mingit sellealast lühiteavet olen ma edastanud Andrei Bogomolovile ja see on nähtav tema lehelt www.autogallery.org.ru.
Valdo
Eesti Jalgrattamuuseumi looja ja eestvedaja
Tutvustame jalgratta ajalugu Eesti vaates, väljas on üle 185 muuseumiväärtusega ratta
Asume Kesk-Eestis Väätsal Pikk 9, oleme avatud K,N,R,L,P 11-18