28-11-2017, 19:03 PM
Vaikselt ikka nokitsenud vahepeal midagi teha...
'Per cogo, non per mico' (Edasi kompressiooni, mitte sädemega)
https://www.facebook.com/Teedehooldus/
Ulila Jäärada FB
(27-07-2017, 21:02 PM)mlsluik Kirjutas: Tagaroop on küll tore asi aga üldiselt roobiga teed siluda on samahea kui rehaga metsa lõigata. Endal võib natuke siluda sellega hoovi aga teele vaja anda kalded, perved maha lükata, viraazid kujundada, aukudest saad lahti siis kui augu põhjani kruusa lahti lükkad jne... Teete seda roobiga? Tahaks näha. Mina teen! kümne tonnisega höövliga on ka teinekord tegu et terale vastav surve peale anda...kui võimalik, tuleb töid teha õigel ajal Roob maksis küll mõnisada aga palju maksab traktor mis seda roopi maha jõuab suruda. Vastav traktor on juba nagunii olemas Tuletagem meelde et belaruss on siiski aiatraktor... Nõus! Sellega niisugust tööd ei tee
Seda meest ja tema kaelakonstruktsiooni vaataks isegi kes terve päeva roobiga teid silub... Võid mulle külla tulla! Olen seitse aastat oma valla teid hööveldanud. Nii kevadel kui sügisel. Kogu aeg pole vaja tagasi vahtida. Tänapäeval on pardaarvuti, mis näitab protsendid-kõrgused. Ja ajaga tekib nn p.rsetunnetus.
Tänane päev läks näiteks vigade parandusele mida eelmised mehed väga kalli ja uhke järelveetava "greideriga" teinud olid Sellisest greiderist ei arva mina ka midagi. Hullemini kohmakas kui höövel ise.. Kui juba sellise masina tööd tuled silumas käia mis siis roobist rääkida. Usu või mitte aga masin ise tööd ei tee. Roolis peab kah keegi olema ja sel tegelasel kõrvade vahel samuti üht-teist. On tulnud mulgi höövlitööd üle tegemas käia. Tihtipeale on siin süüdi ahnus ja lohakus samuti. Suure kolhoosi töölisel savi, milline töötulemus jääb. Tema saab km või tunni kirja, tee kuidagi üle lohistatud ja - ''nägemist''. Ei tahaks enda tööd kiita, kuid üldiselt kestavad need tänu korralikult antud profiilile väga hästi. Isegi need teed, kus nagu polegi õieti midagi hööveldada. Veereta vaid aluskive ühest teeäärest teise
(16-11-2020, 22:27 PM)Spooky Kirjutas: No kae õudu, küll sul on ikka viitsimist. Tundub teine rääbakam olema, kui esimene masin oli alguses. Kas vorbid samasuguseks välimuselt, nagu eelmise?
(16-11-2020, 23:26 PM)meli666 Kirjutas: Veel üks DZ suht vanaraua hinnaga saadaval...