Postitused: 1,408
Teemad: 7
Liitus: Jun 2007
Maine:
6
Keegi enam üldse 95ga sõidab enam? Kuidas kogemused muidu on ja mis autoga kannatab 95e10t kasutada?
You see, pal, Elvis can´t read a contract.
All he knows is, no Ferrari, no rides with the top down.
Postitused: 3,678
Teemad: 30
Liitus: Oct 2003
Maine:
57
Mina sõidan ja niidan. Renault Twingo ja keikse harilikum õue muruniiduk. Pole probleeme täheldanud, pole otsinud ka.
Postitused: 3,290
Teemad: 16
Liitus: Feb 2010
Maine:
60
(22-07-2019, 17:30 PM)Tegelane5 Kirjutas: Keegi enam üldse 95ga sõidab enam? Kuidas kogemused muidu on ja mis autoga kannatab 95e10t kasutada?
Euroopas oli E10 vist oma 10 aaastat tagasi juba käibel ja kõik euroopa turule mõeldud autod olid juba siis biokütuse kindlad.
Isegi vene 53 seedib seda E10 ilma pretensioonideta.
Nii, et pole mõtet paanikat tõsta tühja koha pealt.
Aquila captas non muscas.
Postitused: 3,290
Teemad: 16
Liitus: Feb 2010
Maine:
60
(22-07-2019, 20:52 PM)v6sa Kirjutas: (22-07-2019, 18:40 PM)Daff Kirjutas: ...
Nii, et pole mõtet paanikat tõsta tühja koha pealt.
Ega jah, ülessulanud karburaatoriaknad ja seest välja lagunendu Hüdroskandi bensukindel voolik on meil ju ettekujutuse vili.
Ei ole meilmüüdav 95 mitte seesama kokteil, mida saab tankida pooltuhat versta alla või ülespoole...
Sellisel juhul olen jäänud paljust ilma. Meil kolme peale üks 53 ja naabrimehel lisaks veel üks ja mõlemale valatakse süüdimatult seda tanklast saadaolevat emulsiooni sisse mida kutsutakse biolsandiga 95 ja sellepärast arvasingi, et kui kaks autot ei karda seda uut kütust siis ehk kõik on nii vaprad.
Mõlemad autod liiguvad mõõdukalt, ehk iga nädal saavad nad paar korda tule kolvile.
Samas Hüdroskandi bensiinikindel voolik ei pruukinudki ollagi nii bensukindel kui reklaam räägib.
Aquila captas non muscas.
Postitused: 1,829
Teemad: 125
Liitus: May 2007
Maine:
16
Mul on pigem tunne, et need uued kùtusevoolikud on ka toodetud mingitest banaani lehtedest. Peale u 3000km on need seest läbi. Väljast ok.
Postitused: 1,857
Teemad: 12
Liitus: Oct 2004
Maine:
17
(22-07-2019, 23:18 PM)hobiautod Kirjutas: Mul on pigem tunne, et need uued kùtusevoolikud on ka toodetud mingitest banaani lehtedest. Peale u 3000km on need seest läbi. Väljast ok.
Kas pole pigem nii et õlikindlaid voolikuid müüakse kütusekindlate pähe ja siit jamad algavad. Kütuses ju probleem ei ole.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad sind enda tasemele ja lajatavad siis kogemusega /Iid-Tõstamaa/
Anna väikesele inimesele veel väiksem võim kätte ja ta arvab kohe et on Jumal taevas (või mode foorumis...)
Postitused: 1,192
Teemad: 22
Liitus: Jun 2013
Maine:
5
Tänasel päeval, jättes mingi aine kogemata päikse kätte, saab rohelisest seebist mingi liivakarva ollus. Sama ka jahutusvedeliku kontsetraadist jne. Vanasti oli muru rohelisem, oli!
Postitused: 546
Teemad: 4
Liitus: Nov 2012
Maine:
28
Esiteks - tsikkel seisis pimedas garaazis. Teiseks - muruniitja tundub olevat tõesti see ainuke loom, mis isegi pesubensiini ära sööb. Ma pole elu sees kordagi näinud näiteks, et keegi neil õli kontrolliks ja pole mootoriga probleem olnud. Enne roostetab ümbert ära. Briggs and strattonist käib minu jutt siis.
Postitused: 3,163
Teemad: 61
Liitus: Jan 2003
Maine:
36
Kuludesse kantud: Üks peaaegu uus genekas, mis 95-ga loobus, (karburaator? brake cleaner´i pealt käib, karbussi bensiin jõuab), kaks sae karburaaorit (enne teadmata kütusega käinud, mina kasutasin 98-t) ja 1 ülessulanud plastik sabaga pintsel. Lihtsalt juhus...
Kõik liikurid on diislid, seal õnneks bensiiniga pistmist pole.
Postitused: 3,312
Teemad: 44
Liitus: Sep 2009
Maine:
38
üks semu, kes kunagi saeremontijana töötas, rääkis, et praegusel ajal on väikemootorite remojatel käed-jalad tööd täis.
95 pidavat andma väga jumeka varuosamüügi käibe ja korraliku tööraha ka.