Postitused: 167
Teemad: 3
Liitus: Apr 2005
Maine:
0
Kuna betoon kaitseb hästi radioaktiivse kiirguse eest, siis küllap see kabiin võiski olla stardipunker.
selline asi, et me käisime kakumäel metsas(pankrannikul) telkimas ja seal hakkas igasugu imelikke asju juhtuma. Igastahes ma tahks teada, kust ma võiks seda punkrit(punkreid) leida, näiteks seda, mis siin eelnevalt juba kirjeldatud on... Uudishimu tapab + oleks vaja otsida asjade tagamaid...
Tegelikult võiks arutada omavahel ja isegi vb koos minna ja uurida neid punkeid, sest ma olen ainult paaris käinud ja ei tea eriti kus ned on ja üldse ei tea eriti nende kohta, aga asi ei ole kinni uudishimu ja seiklushimu puudumises, ma lihtsalt ei teadnud, et neid nii palju on ja nendest nii palju teatakse.
Postitused: 606
Teemad: 18
Liitus: Aug 2004
Maine:
7
landmine Kirjutas:Tegelikult võiks arutada omavahel ja isegi vb koos minna ja uurida neid punkeid, sest ma olen ainult paaris käinud ja ei tea eriti kus ned on ja üldse ei tea eriti nende kohta, aga asi ei ole kinni uudishimu ja seiklushimu puudumises, ma lihtsalt ei teadnud, et neid nii palju on ja nendest nii palju teatakse.
mingi 15-20 inimesega oleks normaalne. Tuleks isegi.
Muide, astangu koobastes on osad sisse kukkunud juba osaliselt :S
Vajad enda autost pilte ? Saame kokkuleppele ! Küsi varajasemaid töid.
Postitused: 1,515
Teemad: 156
Liitus: May 2003
Maine:
7
Minu idee oleks selline: maa-aluse eesti huvilised võiks organiseeruda. Üheks väljundiks oleks kodulehe tegemine, kus objektidest huvitavat infot üleval oleks. Teiseks näiteks ühised ekspeditsioonid.
Tegelikult alustuseks huvitaks mind just kõige rohkem see kakumäe punker. Kas keegi teab selle kohta midagi täpsemalt ?
Maine:
7
Aga ajaks mingi kamba kokku, lepiks aja samuti kokku ja alustaks näiteks Astanguga ? Palju oleks tulijaid ?
Maine:
7
ja peaks just koos nendega minema kes asja teavad,
korgits nagu ma aru saan valdab seda teemat,
dropiks äkki selle teema ära ja paneks kuupäeva juuli esimesse poolde ?
Postitused: 4,575
Teemad: 58
Liitus: May 2004
Maine:
42
Sinna Astangu kanti tules küll koos oma klemmidega,need sääl ennegi kolamas käinud.Nii,et kui minek toimub andke teada.Paremini sobiks näddaliwahetus ,sest äripäeweal peab tööl olema.
Maine:
7
17 juuli ehk ? see on suve keskel ja 4 nädala pärast.
Et käiks siis läbi kõik tallinnas olevad läbi, samuti ka tallinna lähedal. Astangu, Kakumäe (lisage juurde )