Postitused: 3,717
Teemad: 30
Liitus: Feb 2013
Maine:
64
(21-09-2018, 23:33 PM)TALUPOEG TALUJA Kirjutas: (21-09-2018, 22:38 PM)veix__ Kirjutas: Olen kuulnud, et on pandud küll. Kes natuke asja tunneb, peaks muidugi kohe veast aru saama, aga natuke asjatundmatum ehk ei saa.
Olen alles hiljuti pannud keti tagurpidi peale nii et ei saanud arugi kuidas see juhtus. Lobisesin samal ajal sõbraga telefonis ja ära see tuli. Korra aastas ikka juhtub.
Ma nühkisin sarnases olukorras ükskord saehambad jõhkralt tervavaks. Plää, plaää, plaää kõigiga ja muidu oli kõik ok, aga poole keti peal vaatasin, et raisk, hamba tagumine külg ju
. Siis vaatasin küll piinlikult tiba ringi, et ega kaaslased ei näinud ja sügasin kukalt tükk aega.
Parem varblane käes, kui kajakas pea kohal!
Postitused: 2,374
Teemad: 9
Liitus: Feb 2010
Maine:
13
Endal pole veel sellist asja päris juhtunud. Korra olen hakanud panema tagurpidi, kuid poole peal sain asjale pihta
Postitused: 3,142
Teemad: 60
Liitus: Jan 2003
Maine:
35
kasutatud mootoriõlist keti määrdena veel ...
Ainult kord elus olen õlipumpa vahetanud, sael mis teadmata aja vana õliga ketti määrinud.
See, et latt pasunas ja tähik logises oli muidugi juhus.
Postitused: 6,888
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
Vana õli, mis mul saele keti määrimiseks läheb, on alati olnud kas bensiinimootorist või käigukastist. Diiselmootorist tulev koledus on eraldi seifis luku taga, et rändama ei läheks
Õli seisab suures tünnis ja kanistrisse kallamisel lehtrile kalts peale panna lisab operatsioonile mõned sekundid. Setitamisega ei pea ka eraldi tegeleda, see protsess on mul täielikult automatiseeritud.
Mis koonerdamine või reostamine? See on roheline mõtlemine ju.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 1,835
Teemad: 12
Liitus: Oct 2004
Maine:
16
(22-09-2018, 10:16 AM)Marko Kirjutas: Mis koonerdamine või reostamine? See on roheline mõtlemine ju.
Õli valikul võiks ikka arvestada et see lendab kõik ju loodusesse laiali - kasvõi niipaljukest rohelist meelelaadi.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad sind enda tasemele ja lajatavad siis kogemusega /Iid-Tõstamaa/
Anna väikesele inimesele veel väiksem võim kätte ja ta arvab kohe et on Jumal taevas (või mode foorumis...)
Postitused: 6,888
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
25-09-2018, 12:25 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 25-09-2018, 12:25 PM ja muutjaks oli
Marko.)
(25-09-2018, 12:15 PM)v6sa Kirjutas: Sinu vaatenurgast jah. Kardetavasti ei nõustu Sinuga need pisilased, kes saelt lennanud õlitilkadega pihta saavad. Aga nende arvamust me ju ei küsi
Ma ei käi metsas tööl. Neile sitikatele, kes mu puiduplatsil õlitilgaga pihta saavad, on see hoiatuseks, et järgmine etapp on ahi
Reostusest veel - jätsin kord ühe auto garaaži ees talvel käima, et sulaks natuke enne sissesõitmist. Poole tunni pärast vaatama minnes oli auto nina all 3 - 4 meetrise läbimõõduga punane õliring. Mis siis ikka, lumepudrust ei korista eriti midagi, jäi nii. Kevadel läks see ala koos ümbritsevaga samal ajal ja sama kiiresti roheliseks....
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 228
Teemad: 0
Liitus: May 2016
Maine:
2
Keegi trimmerile head jõhvi oskab soovitada? Oleks vaja peenikest võsa ja tihedat heina lasta.
Vaarikad on vist jõhvi jaoks liig?
Postitused: 2,171
Teemad: 97
Liitus: Jun 2009
Maine:
30
(25-09-2018, 12:25 PM)Marko Kirjutas: Poole tunni pärast vaatama minnes oli auto nina all 3 - 4 meetrise läbimõõduga punane õliring. Mis siis ikka, lumepudrust ei korista eriti midagi, jäi nii. Kevadel läks see ala koos ümbritsevaga samal ajal ja sama kiiresti roheliseks....
"Maa seest oled sa võetud ja maa sisse pead sa ka minema" MOTT.
Tegelikult on alati kõige ohtlikumad inimesed ühiskonnas truualamlikud käsutäitjad kelle ainuke soov on
OLLA KEEGI JA SILMA PAISTA
Postitused: 228
Teemad: 0
Liitus: May 2016
Maine:
2
Mul üks 350mm teras kolmnurk on, see aga kole raske, trimmer ei tee teist häält ka, niida või metsa. Jõhviga ainult see hea, et pea on kerge ja rapsib kõik peeneks... Viimati lasin 2ha metsvaarikaid ja kassitappu 4mm stihl ümarjõhviga, ei kulunud teda eriti. Pea on echol palju massiivsem kui teistel mida näinud olen ja heina niidab väga hästi... Ainult et väsitab ja võtab kole palju aega selline metsa kasvanud urruauk.
Ilmselt peab ikka kolmikuga edasi mäurama kuigi viitsimist pole. Poleks seal nii palju kive...
Ketiõli jutule lisaks... Vana mootoriõli on ju igast mürgist sodi täis, teiseks on ta happeline. Kuuma ilmaga saed siis latt saab korralikult valu, sest vana õli ei nakku enam eriti hästi. Ketiõli on selles mõttes parem, ei määri saagi ka.
Latti siniseks pole kummagiga lasta suutnud, võibolla nina otsatähiku juurest, kust latt kõige enam kulub, laasides eriti.