27-03-2014, 21:24 PM
(27-03-2014, 21:13 PM)phyl Kirjutas:(27-03-2014, 19:03 PM)mlsluik Kirjutas:(27-03-2014, 18:58 PM)phyl Kirjutas: Mis siin ikka. Need autot, mis on vanarauda viidud ja enda nimepeal, nende kohta teed politseis avalduse, et varastatud.
Lihtsam autoregistris käia ja maha kanda, kirjutad avalduse ja selgituse mis sõidukist sai ning nii lihtne see ongi. Milleks enda elu keeruliseks teha???
Eespool räägiti mingist 200 euri maksmisest - sellest ka see idee on inspireeritud.
(27-03-2014, 20:22 PM)Regardman Kirjutas:Võõras teema mulle, küll aga mida ma tean on see, et ise müüa ei või, kui kohtutäitur on võõrandamis keelu peale pannud, aga sõitmist see ei sega.(27-03-2014, 19:03 PM)mlsluik Kirjutas:(27-03-2014, 18:58 PM)phyl Kirjutas: Mis siin ikka. Need autot, mis on vanarauda viidud ja enda nimepeal, nende kohta teed politseis avalduse, et varastatud.
Lihtsam autoregistris käia ja maha kanda, kirjutad avalduse ja selgituse mis sõidukist sai ning nii lihtne see ongi. Milleks enda elu keeruliseks teha???
Aga kui täitur peal on?
Ei tea, kas vanarauda võib selle pilliga sõita, et ära lammutada seaduslikult?
Ma hiljuti küsisin Tallinnas ark,et kuidas maha kanda,siis vastati,et nemad ei kannagi enam maha.Vaid lammutus või utiliseerimis asutus teeb seda.mulle jäi see vastus küll arusaamatuks?
Mul kah garaažis seisab vana 50 auto,mis ilusti minu nimel numbritega jne.Ja nüüd siis tuleb minna mitte sõitev ,nagu ta hetkel on ajutiselt arvelt maha võtma?Ja kuidas see arvele panek käib.Peab uuesti treileriga siis ark sõitma või?Jama täiesti!