12-01-2016, 22:39 PM
Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!
(12-01-2016, 18:53 PM)mlsluik Kirjutas: Soome popp on ikka üks kole asi![]()
![]()
Seega kuulasin telefonist muusikat ning pean tunnistama et mõned soome popi lood siiski seal leiduvad. (12-01-2016, 18:53 PM)mlsluik Kirjutas: Soome popp on ikka üks kole asiKahjuks mitte ainult popp. Nightwish on maailmakuulus metali bänd, mille mõned inglisekeelsed lood on ikka fantast hästi tehtud, ülejäänudki kõvasti üle keskmise. Sama kollektiivi soomekeelsed lood aga panevad südame alt haarama. Midagi nii jõledat kuuleb vist ainult soomlaste süldipeol kusagil Impivaara taguses peale kolmandat klaasiringi...![]()
![]()

Ainult spetsiaalsed, kohe ingliskeelsena tehtud kõlbavad kuulata.
(18-01-2016, 17:17 PM)Jansa Kirjutas: Mul on ilmselt viga külges- mulle räigelt meeldib, kuidas soomlased ingliskeeles räägivad-laulavad.
N-ö marcus-grönholmi-ingliš.

(18-01-2016, 17:17 PM)Jansa Kirjutas: Mul on ilmselt viga külges- mulle räigelt meeldib, kuidas soomlased ingliskeeles räägivad-laulavad.
Ma telliks neid KOHE Roostale aga meil vist ei hakka ka 550 tegelase kambaga sellele hammas peale
Muidu paistab neil Rootsi Rally Colin's Crest'i ja Tampere vahel just see ndlavahetus vaba olema

(12-01-2016, 18:53 PM)mlsluik Kirjutas: Läpparis on playlistis üle 200 000 loo ning usun et see on tunduvalt mitmekesisem. Kui seda jääb väheks siis saab alati kodu serverist juurde tõmmata. Kui keegi otsib mõnda eesti lugu näiteks mida netist ei leia, saatke pealkiri ning suure tõenäosusega on see ka olemas. Samamoodi lääne lugudega, siiani pole veel miski leidmata jäänud.
![[Pilt: 1_1_18731914.jpg]](http://cache.osta.ee/iv2/auctions/1_1_18731914.jpg)
(18-01-2016, 21:19 PM)mlsluik Kirjutas: Sellelt plaadilt kõik lood olemas ja minukäest täiesti saadavad. Soovid plaati või saadan failid?
, failidest oleks maa ja ilm. Saad sa need kuhugile üles riputada äkki.
(18-01-2016, 19:02 PM)PlyVal64 Kirjutas:No mut kysy pois, ega enne ei tea.(18-01-2016, 17:17 PM)Jansa Kirjutas: Mul on ilmselt viga külges- mulle räigelt meeldib, kuidas soomlased ingliskeeles räägivad-laulavad.
Sa oled siis kindlasti juba näinud nende pikka kontsertiMa telliks neid KOHE Roostale aga meil vist ei hakka ka 550 tegelase kambaga sellele hammas peale
Muidu paistab neil Rootsi Rally Colin's Crest'i ja Tampere vahel just see ndlavahetus vaba olema