10-02-2014, 21:25 PM
Ma mõtlesin küll rohkem kinnine vs. lahtine kiiver. Lahtisega on rohkem FUN.
Käin maal ja toon vanakoolid ära. Ikkagi esimene kord osaleda.
(10-02-2014, 21:25 PM)Martti Kirjutas: Ma mõtlesin küll rohkem kinnine vs. lahtine kiiver. Lahtisega on rohkem FUN.
(10-02-2014, 23:53 PM)isandpauk Kirjutas: Mina panustaks nende "vanakoolide" asemel pisut tänapäevasematele kiivritele. Lennates madal maa kohal kosmilistel kiirustel on oht põrkuda paigalseisvate objektidega ja siis ei koti sinu stiilipuhtus kedagi.Vaatasin järgi, kodus on kolm kinnist uut kiivrit olemas, mõne tänapäevase lahtise võtan veel kaasa.
(13-02-2014, 14:09 PM)isandpauk Kirjutas: Yrno hetkeandmetel tuleb ilm ilus. 3 päeva enne rallit lubab miinust ja rallipäeval 0 kuni 1 pluss. Vähemalt momendil tundub, et mudafiilid peavad pettuma.
(13-02-2014, 15:06 PM)zazik Kirjutas:Vastab tõele ja kõige hullem võib olla see, et teekate vaheldub väga äkiliselt. Varjus klaasjää, vahepeal sile kruus jne. Nädalavahetusel viimast kontrolli tehes oli asi just nii ning oli lõike, kus 40 keskmist hoida oli paras sport, kui võrrelda tavaolukorras ehk ülima teelpüsimsikindlusega samal teel sõitmisega. Aga mis teha: Legendid on trükitud ja midagi muuta enam ei saa eha ka taha(13-02-2014, 14:09 PM)isandpauk Kirjutas: Yrno hetkeandmetel tuleb ilm ilus. 3 päeva enne rallit lubab miinust ja rallipäeval 0 kuni 1 pluss. Vähemalt momendil tundub, et mudafiilid peavad pettuma.
Kõige ilusam ralliilm üldse. Miinusepäevad ajavad tee mõnusalt jäässe ja rallipäeva pluss 1 toob meeliülendava veekihi jää peale.
40km/h tundub juba meeletu kihutamisena...
(13-02-2014, 19:34 PM)wax Kirjutas: Kõlab nagu 2008 aasta ralliSoovitan sõbralikult kõigil investeerida klaasipesuritesse
(14-02-2014, 15:32 PM)90Deville Kirjutas: Krt, ma ütlen, seeaasta kohe kuidagi seda soppa ei tahaks