Projekt: MTZ-80--->82

Vahekasti sidurivõll on sul klassikaline MTZ 50 oma ja selleks on ka vastav ülemineku muhv. Kui sa juba 70-nr vahekasti võtad vaheta võll välja. 
Ma püüan vaadata aga ei saa aru kust otsast see 50 vahekast katki on? Või ma ei oska vaadata.
Vasta

(24-03-2025, 18:29 PM)Sm.Samajev Kirjutas:  Vahekasti sidurivõll on sul klassikaline MTZ 50 oma ja selleks on ka vastav ülemineku muhv. Kui sa juba 70-nr vahekasti võtad vaheta võll välja. 
Ma püüan vaadata aga ei saa aru kust otsast see 50 vahekast katki on? Või ma ei oska vaadata.

Katki on eest parem nurk, kuhu käib polt, mis kinnitub mootori vaheplaadi külge. See nurk on täiesti küljest murdunud. Pildilt ei paista.
Aga sai edasi tegeletud tagasillaga. Võtsin kaane maha, et teha magnetpuuriga ka tiftiava suuremaks, aga siis tabas ebameeldiv üllatus. Korpus on vasaku tifti juurest lõhki ja seda on kunagi keegi keevitada proovinud seestpoolt. Asi selge, tuleb pöörduda tagasi selle tagasillajuurde, millega talvel alustasin. 
JVV viimane laagripesa on samuti ringi käinud, kuna seda stoperdav tift/polt on liiga lühike ja ei ulatunud üldse stoperdama. Igatahes sai see sild tühjaks loobitud ja edasi toimetan teise sillaga. Sellel on need hüdrosilindri kronsa avad ka korras, lasin magnetpuuriga ämbliku tiftiavad üle, kuna need olid küll veninud. Muideks, ämbliku poldiavad on mõlemal sillal läbivad avad, ehk siis vajavad kindlasti tihendamist, muidu hakkab sealt õli välja tulema.

Siin pildil siis juba teine sild, millega talvel ka veidi tegelesin.

Aitan seadmete monteerimis ja demonteerimistöödel ning konstruktsioonide ehitamisel
www.ransar.ee
info[ät]ransar.ee
51934170 
Vasta

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne