Postitused: 3,036
Teemad: 35
Liitus: Jan 2012
Maine:
34
Noh paneelid ongi selleks, et ei peaks just mootorit käima panema. Jah auto genekas on kange. Aga lõpuks pidurdab ju aku mis ütleb, et oota suu on täis ma mälun natuke kah ja laadimine seega venib.
Kui akud on tühjad siis selline 20 minutit mootori tiksumist annab hetkeks midagi aga akut see täis ei lae kuidagi. Rohkem nagu ei taha seda põrinat kuulata.
Jah mul oli enne nagu toimiv ja talutav ja nüüd akud vanemaks jäädes enam ei rahulda piisavalt siis võiks ju akusid vahetada ? Noh mingi hetk peab ka seda tegema aga tõenäoliselt tähendab see ka suuremat mahtuvust. Jah kestab kauem aga kui seegi akupakk tühjaks hakkab saama siis laadimine on veel pikem.
Tegelikult on taustaks veel see, et kui praegu siin põhja pool ja kesk euroopas seigelda siis kliima on talutavam kui lõunas. Ja kui tahta lõunasse minna siis soe suvi lööb nuiaga pähe. Seisu ajal kasutatav konditsioneer on üks hea asi aga see kurask tahab priskelt toidet. Õhtul laeb kuni päike paistab seega seni on aku täis. Öösel külmkapp ja konditsioneer tarbivad ning hommikul hakkab päike jälle tagasi tootma. Umbes selline oli see plaan
Iveco Daily jah pole viga. Ei lagune. On esinenud mingeid erroroeid mõndade anduritega nagu heitgaasid ehk nox ja siis paisupaagi rõhk ja vahest ka adblue. Mõndade puhul aitab kustutamine mõndade puhul anduri vahetus. Mingid anomaalsed mootori tule süttimised armatuuris on kanolnud aga kustuvad need ka niisama delete vajutades. Aga midagi muud ei ole olnud. Võrreldes ehk mõne teise kaubikuga on muidugi minu buss ikka päris kaubik. Nt. sama ajastu ford transit on vedustuse poolest palju pehmem.
Postitused: 1,827
Teemad: 9
Liitus: Oct 2014
Maine:
34
Tore et teema on taas elule ärganud.
Viidatud liimi proovin kindlasti ära.