Postitused: 25
Teemad: 0
Liitus: Nov 2004
Maine:
1
Tallinnas ühe ehitusfirma kasutuses olevat kaks Maz kallurit,millest teine 80-te aastate algusepoolelt.[attachment=22508][attachment=22509]
Postitused: 42
Teemad: 4
Liitus: Feb 2005
Maine:
0
Neid kollaseid aparaate ei ole mitte viis vaid ainult yks.Sellest teadis mulle rääkida yks mu hea sõber kelle isa ehitatud see ka on.Aparaadi nimetus on siis KÄKERDIS.Algselt oli see mõeldud nende kummist vidinate(õiget nimetust ei tea) vahetuseks kus laev vastu sõidab ja ennast ära ei lõhuks.Käkerdisega siis hea vedada neid.Käkerdisel ka peal mingi kraana systeem ja vints.Ette aretatud ka nagu pildilt näha lumesahk mida saab vajaduse korral ka talvel edukalt kasutada.
Postitused: 606
Teemad: 18
Liitus: Aug 2004
Maine:
7
Peterburi mnt. nägin Rohevalget Paz 672 sõitmas, ning lapsed ka veel sees. Number oli vist mingine MEO ***
Pilti ei saanud
Vajad enda autost pilte ? Saame kokkuleppele ! Küsi varajasemaid töid.
Postitused: 606
Teemad: 18
Liitus: Aug 2004
Maine:
7
Mina tean, et Kubaniga veetakse ka Kärdlas lapsi.
Vanasti oli neid 672 ikka 2-3-4 küll ja siis käisime nendega võistlustel.
Samas hiiumaalt läks haruldane riffelküljega paz 652 Kuusankoskisse ka millest on väga kahju .
Vajad enda autost pilte ? Saame kokkuleppele ! Küsi varajasemaid töid.
Postitused: 4,836
Teemad: 58
Liitus: Dec 2003
Maine:
26
Tähendab, Eestimaal enam eriti rihvelkülge ei leia (või ??), on 652 siledate külgedega (tean 2te isendit).
Postitused: 898
Teemad: 17
Liitus: Sep 2004
Maine:
8
Üks rihvelkülgedega PAZ 652 on Viljandimaal olemas. Olen ise näinud eemalt. Kahjuks seda pildistada ei lubatud. Transportida seda arvatavasti ei saaks , sest tundus, et rattaid all ei ole ja seisab sildade/põhja peal ja vist päris pikka aega on nii seisnud. Üldiselt tundus ka kehvas olukorras olevat.
Postitused: 5,969
Teemad: 756
Liitus: Apr 2002
Maine:
40
Niipalju kui ma pildistamisest ja avalikust ruumist tean, siis sealt mööduva tee pealt võib seda vabalt teha.
Kasulikku lugemist pildistamiseks lubatud/lubamatute kohtade kohta leiab siit:
http://www.blog.ee/protsess/arhiiv/2006/...nu_as.html
http://www.blog.ee/protsess/arhiiv/2006/...fotog.html
Asp
Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!
Postitused: 1,842
Teemad: 30
Liitus: Apr 2003
Maine:
25
Sageli on tee pealt raske head pilti saada ja reeglina olen viisaka inimesena (vähemalt taluõuedel asuva) tehnika omanikult pildistamiseks luba küsinud, nii ka selle kurikuulsa -652 puhul (-652 puhul küll kahjuks telefoni teel, kuid alternatiivi polnud, kuna üksinda kodus olnud omaniku emast vanaproua ei riskinud ka omal vastutusel lubada paari klõpsu ära teha.), ja RÕHUVAL ENAMUSEL juhtudest on seda ka lahkelt lubatud. Mõni masinaomanik räägib veel lahkelt masina eluloo ka ära ja juhatab, kus lähikonnas võiks veel mulle huvi pakkuda võivat tehnikat leiduda. Ilma eranditeta väga meeldivad on kokkupuuted olnud ka põllumajandusühistute mehhanisaatoritega. Aga jah, paraku kohtab, õnneks küll väga harva, ka sellist suhtumist, et kui sa juba vanatehnikahuviline oled, siis järelikult ka metallivaras...